NEĆU STATI IZA TVOJIH LJUBAVNIH AFERA! Buknuo rat između Slobe i Marije Kulić
Marija Kulić je sinoć u toku emisije iznela svoje mišljenje da je uverena da se Marijani Zonjić sviđa Slobodan Batjarević Cobe, Foto: Promo

SUKOB

NEĆU STATI IZA TVOJIH LJUBAVNIH AFERA! Buknuo rat između Slobe i Marije Kulić

I ona im ne veruje...

Objavljeno:

Marija Kulić je sinoć u toku emisije iznela svoje mišljenje da je uverena da se Marijani Zonjić sviđa Slobodan Batjarević Cobe. Kulićka je zamerila i Cobetu zbog toga što je rekao da će sada za inat da se druži sa Marijanom do kraja rijalitija.

– Tebi ovi zadrugari ne treba da zanimaju šta oni misle da li nešto ima između vas ili ne. Ovo gleda tvoja žena. Da li je njoj prijatno? Da li će joj biti prijatno da do kraja rijalitija gleda da se ti družiš sa devojkom koja je očigledno zaljubljena u tebe? Ovde glavnu ulogu ima mnogo devojaka koje se zaljubljuju u oženjene muškarce i ne mare za žene i za decu, to njih ne zanima. Ovde glavnu ulogu igra Cobe. Sada ćeš ti pokazati, od ove teme sadašnje pa do kraja rijalitija kako ćeš sa njom. Ako ti bude izgovor "Ja se namerno družim", ja nikada neću da te podržim u tom druženju - rekla je Marija.

– Da li treba da se krijem iza ćoška kao neki klinac? Da se ne družim ni sa kim? - upitao je Cobe Kulićku.

- Da li moraš da se družiš posle ove priče intezivno sa njom pored svih ostalih muškaraca i devojaka? Koje prema tebi nemaju emocije? - rekla je Marija folkeru.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.