RODITELJI ĆE MI OPROSTITI UPRKOS SVEMU: Coka OTKRILA kako se OSEĆA posle svega u VILI! (FOTO)
Aleksandra Tasić Coka, Foto: preenrscreen

iskrena!

RODITELJI ĆE MI OPROSTITI UPRKOS SVEMU: Coka OTKRILA kako se OSEĆA posle svega u VILI! (FOTO)

Nada se najboljem

Objavljeno:

Velika "prašina" se podigla nakon eksplicitnog snimka Aleksandre Tasić Coke i Nikole Lakića.

Njihov snimak je naišao na veliku osudu kako njegovih tako i njenih roditelja, Cokina mama joj je saopštila da je ona njihova bruka i sramota i da njen otac ne želi ni da čuje za nju, tim povodom Coka je otkrila kako se oseća samo za portal Happytv.rs.

1. Da li si iznenađena sinoćnjom situacijom na tabeli, odnosno što su Mili, Dina i Aleksandar imali najmanji broj glasova?

-Što se tiče tabele, po meni je bilo sasvim očekivano da Aleksandar ispadne. Što se tiče Dine i Milija mislim da su našli na dnu tabele zbog situacije koje su desile ove nedelje. Po mom mišljenju Mili se našao na dnu tabele zbog kontakta sa Voljenkom, a što se Dine tiče mislim da je na dnu tabele zbog njenog odnosa i flertovanja sa većinom muškaraca. S obzirom da se napolju bori za nešto što joj je primarno u životu a to je dete, morala bi da poradi na tome da stvori nešto sebi i sinu.-

Coka i Lakić
Coka i Lakić foto: preenrscreen

2. Otac i dalje ne želi da razgovara sa tobom, zbog toga si juče bila tužna čitav dan. Kako to podnosiš, i šta misliš da bi trebalo da uradiš da bi ti oprostio?

-Veoma mi teško pada to što moj otac neće da razgovara sa mnom, jer mi je on uvek bio najveća podrška, najbolji prijatelj i oslonac. Ne zameram mu zbog njegovog negodovanja jer ga znam kako diše i znam da mu treba vremena da pređe preko nekih stvari i razumeću ga iako se ne javi dokle god sam ovde. On je moj otac i znam koliko god se naljutio, koliko god ga razočaram , izbacim iz takta, znam da ću uvek biti njegova devojčica i da će uvek biti tu za mene i da ć e me voleti najviše na svetu.-

Coka i Lakić
Coka i Lakić foto: preenrscreen

3.Sinoć si se posvađala sa Conjom zbog toga što on smatra da je bitno mišljenje roditelja, ako su dvoje u ljubavi. Kada bi morala da biraš između roditelja i Lakića, kada izađeš napolje, koga bi izabrala?

-Mislim da je apsurdno da uopšte pomišljam na to da moram da biram između svojih roditelja i Nikole. Ljubav prema partneru je jedno a ljubav prema porodici je drugo. Moja porodica će uvek podržavati mene u svojim odlukama ma kakve one bile, tako da samim tim ne gubim ni Nikolu, a ni svoje roditelje.-

Bonus video

DUŠO, GDE SI POŠLA? Dušica Jakovljević van sebe: Koji deo ne razumete?! Voditeljka odbrusila zadrugarima, pojeo ih BLAM!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.