ĆERKA SRPSKE HEROINE BILA LJUBAVNICA SAVE MILOŠEVIĆA: Nisam znala da je oženjen!
Dina Galorini, Foto: Filip Plavčić

istina o aferi

ĆERKA SRPSKE HEROINE BILA LJUBAVNICA SAVE MILOŠEVIĆA: Nisam znala da je oženjen!

Dina Galorini otkrila je da je bila u vezi sa Savom Miloševićem

Objavljeno:

Učesnica "Parova" otpočela je romansu s bivšim fudbalerom pre šest godina, dok je on bio u braku sa Vesnom, ali su zbog njene ljubomore ubrzo raskinuli.

Nakon što je priznala da je bila u vezi sa jednim političarem, učesnica "Parova" je opet iznenadila javnost novim priznanjem. Naime, u igri istine, Galorinijeva je otkrila da je bila u vezi sa Savom.

"To je bilo pre nekih šest, sedam godina. Posle mog razvoda. Moj bivši muž je bio ljubomoran što sam s njim. Upoznali smo se u jednom klubu u Beogradu, ja sam igrala, a onda mi je on prišao i igrali smo zajedno, bio je blizu mene. Nisam ga prepoznala, skontala sam tek kad mi se predstavio", započela je Dina priču i dodala:

Ispričala sve detalje
Ispričala sve detaljefoto: Filip Plavčić

"Morala sam da idem kući jer sam živela u Barajevu i on mi je dao svoj broj i tražio moj. Kad sam sela u kola, poslao mi je poruku: 'Hajde, vrati se, ostani još malo.' Ali ja sam morala da idem. Rekla sam mu da mi je bilo lepo, a nakon toga smo se dopisivali, izlazili. Zvao me je na večere s prijateljima, ali mi je bilo neprijatno. Kad je putovao, dopisivali smo se. Prvi put sam imala starijeg muškarca, on je stariji 19 godina od mene. Bila sam mlada i zaljubljena u njega", rekla je ona, a Ivan Marinković je osuo paljbu po njoj.

"Sram te bilo, ti si ološ. Poznajem Savu i njegovu bivšu ženu, on je tada bio u braku s njom. Uništila si nekome brak", rekao je on.

Dina se branila i rekla da nije znala da je oženjen.

"Nisam znala da je Savo oženjen, tek kasnije mi je rekao da mu se brak raspada. Posle smo se posvađali oko gluposti, nakon nekoliko meseci veze. Ja sam mu ljubomorisala jer je često izlazio. Posvađali smo se i prekinuli smo kontakt. Jednom sam ga srela u gradu i svirala sam mu, mahala sam mu i on je meni", rekla je Dina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.