ZERINA TUČE BANETA! Miki otkrio: Udarila ga po plekanom čelu! (VIDEO)
Đuričić otkriva Drvetu mudrosti kako Zerina u raspravi sa Čolakom koristi fizičku silu, Foto: Printscreen

da li je ovo moguće?!

ZERINA TUČE BANETA! Miki otkrio: Udarila ga po plekanom čelu! (VIDEO)

I muškarci nekada trpe nasilje!

Objavljeno: 08:51h

Miki Đuričić je Drvetu mudrosti otkrio da Zerina Hećo kada se raspravlja sa Banetom Čolakom čak primenjuje i fizičku silu.

– Ne znam, istukla ga ova. Kaže Bora da joj je on rekao p.k. i kaže ti da si video to. Uzela policu neku, udarila ga po plekanom čelu. Kad ga je dunula i rekla mu "Klošaru!" - otkrio je Miki i potom prokomentarisao odnos Baneta i Zerine:

– Mi smo danas u predstavi predstavili taj njihov odnos. Vidi ona da je on zver, ali je dobar, kuva dobru kafu, dobro sprema, pa ga i zavolela na neki način. Sada je on opsednut sa njom isto. To mi se nedokučivo. Činjenica da je ona žena mnogo dominantnija od njega. Nekako mi ga žao. Zaje*avao bih ga, ali mi ga žao. Ne mogu.

Miki je komentarisao i to što je Bane tražio test za trudnoću kako bi Zerina proverila da li je u drugom stanju.

– Mislim da je on spreman na sve. Da je Drvo reklo "Bane za rijaliti je dobro da napraviš dete", on bi rekao "Nema problema!". Popni se, skoči sa zgrade, čurušku lastu napravi, nema problema. Mislim da je on spreman na sve. Tu crtu ima i Subotićka. Nebitno je šta pitaju novinari, važno je da su dobili pitanje - tvrdi Miki.

Šta je još Miki rekao, pogledajte u snimku ispod!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.