ISPOVEST AVE KARABATIĆ: LOŽI SE NA INTELIGENCIJU! Kada pričam o književnosti, sportu i slikanju doživim orgazam!
Starleta Ava Karabatić, Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

ISPOVEST AVE KARABATIĆ: LOŽI SE NA INTELIGENCIJU! Kada pričam o književnosti, sportu i slikanju doživim orgazam!

Ona je opisala i svoje momke, a niko ne bi pomislio da nije reč o poznatim muškarcima

Objavljeno:

Ava Karabatić koja je završila čak tri fakulteta, otvorila je dušu i bez ustručavanja odgovorila na sve teme.

- Ja imam tri ljubavi u životu! Prva je književnost, druga slikanje, a treća sport. Kad pričam o tome doživljavam orgazam. Moj stil pisanja je poput Dostojevskog, ja moram da stavim ekspresiju u svakom mom delu. U pesništvu mnogo volim Desanku Maksimović, mogla bih i sa njom da se uporedim - otkrila je Ava svoje afinitete za koje se i školovala i dodala:

- Sebe vidim kao nekoga ko će raditi rijaliti, poput voditelja. Ne planiram ponovo učešće kao učesnik u nekom od popularnih rijalitija. Smatram da su danas loši igrači, oni koji se pojavljuju na mali ekranima, fali neka nova energija - izjavila je Karabatićeva zaključivši da nema šta da traži u rijalitiju kao učesnik.

Ona je opisala i svoje momke, a niko ne bi pomislio da nije reč o poznatim muškarcima.

foto: Marina Lopičić

- Moji momci su bili poput Bukovskog! Nikada nisam imala poznate muškarce. Nikada nisam padala na poznate dase. Uvek su bili ili doktori ili moja književna grupa, u prevodu književnici - bila je iskrena likovna umetnica i kratko prokomentarisala da bi sve učinila za Darka Lazića, kao i da joj je humanost jača strana.

- Ovog puta nisam bila tu, bila sam u Veneciji. U bilo kom trenutku da sam bila tu, ja bih dala krv za Darka! Ja sam spremna dati gas peške u ovim štiklama i otići da darujem krv. Za Šešelja ako treba, za bilo koga!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.