SAVO PEROVIĆ SPAVA S MUŠKARCIMA I ZA TO UZIMA NOVAC?! Isplivali šokantni detalji o učesniku Zadruge!
O Savinom seksualnom opredeljenju se mnogo polemiše, Foto: Printscreen Youtube

OZBILJNE OPTUŽBE

SAVO PEROVIĆ SPAVA S MUŠKARCIMA I ZA TO UZIMA NOVAC?! Isplivali šokantni detalji o učesniku Zadruge!

Izvesni Nikola Urošević tvrdi da je Savo zaista homoseksualnog opredeljenja

Objavljeno:

Zvezda Granda Savo Perović jedan je od muških učesnika Zadruge 2 kojem cimeri "lepe etiketu" homoseksulaca. Međutim, on to negira i tvrdi da je imao seks sa zadrugarkom Marijanom.

Ipak, izvesni Nikola Urošević tvrdi da je Savo zaista homoseksualnog opredeljenja, ali i da zarađuje tako što spava sa muškarcima.

Kao dokaz za svoje tvrdnje redakciji portala Pink.rs dao je fotografije koje je Savo navodno kačio na jedan sajt za pripadnike gej populacije.

#vienna #vienna_austria #vienna_city

A post shared by Nikola Urošević (@serbian_justin_bieber) on

- Savo je radio u Beču, Minhenu, Kelnu, Pragu, ali najviše posla je imao u Emiratima. U se*su voli sve, bukvalno iživljavanje. Mislim da njegova mama zna za sve to i da ga čak podržava, a mislim da i ona radi to isto. On isključivo radi preko preporuka. Svi znaju da je često putovao, a nikada nije imao nešto mnogo nastupa. Ima i slike na tom gej sajtu, to sve govori - rekao je Nikola za portal Pink.rs.

Bonus video

VAGINA TI SMRDI KAO SEPTIČKA JAMA, ZARAZIĆEŠ LJUDE OVDE: Lepi Mića najsurovije izvređao Miljanu Kulić, pa opisao šta je video između njenih NOGU!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.