LUNU SU PITALI DA LI BI PONOVO HOPA-CUPA SA SLOBOM DA ON UĐE U ZADRUGU: Njen odgovor je ODUVAO SVE!
Luna je prezrela Slobu, izgleda, Foto: RTV Pink printscreen

ohoho

LUNU SU PITALI DA LI BI PONOVO HOPA-CUPA SA SLOBOM DA ON UĐE U ZADRUGU: Njen odgovor je ODUVAO SVE!

Izgleda da je blogerka konačno prelomila

Objavljeno:

Novinari su upitali Lunu Đogani da li se šokirala zbog seksa Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona i da li bi, da Sloba Radanović uđe u "Zadrugu", želela da sa njim ima ponovo seks u rijalitiju.

- Da li sam se šokirala? To nije ništa novo i ništa strano za mene. Ja sam se toga nagledala verujte mi, više nego bilo ko iz prve sezone. Ja sam spavala preko puta njih i kada god Sloba ode u izolaciju, ja ostanem sama u krevetu, a Mina leti do plafona gore u sobi. Ja gledam i ne mogu da verujem šta mi se dešava. Miki i ja smo otišli u hotel i hteli smo da vidimo šta se tamo dešava i ništa novo nisam videla tako da je to za mene onako normalna situacija, svakodnevna - rekla je Luna i potom je odgovorila i na pitanje u vezi Slobe.

- Što se mene tiče, ja mislim da sam ja svoje završila u "Zadruzi 1" i mislim da nema potrebe više da pričam o seksu i pogotovo o osobi Slobi Radanoviću. Tako da to je jedino što mogu da kažem da ovde sa njim u "Zadruzi" sa njim sigurno ne bih imala bilo šta, a kamoli seks - tvrdi Luna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.