IVAN OTKRIO SA KIM GA JE GOCA TRŽAN VARALA: Pratio sam je i video sam svojim očima!
Ivan Marinković, Foto: Printscreen

parovi

IVAN OTKRIO SA KIM GA JE GOCA TRŽAN VARALA: Pratio sam je i video sam svojim očima!

Marinković je otkrio kako je saznao da mu je supruga neverna

Objavljeno:

Razvod Ivana Marinkovića i Goce Tržan je i posle dosta godina još uvek aktuelna tema!

Marinković je otkrio kako je saznao da mu je supruga neverna i da se on svojim očima uverio u to.

-Jesam pratio Gocu ali nisam bio paranoičan. Sinoć sam sve ispričao a preskočio sam jedan detalj. Kada sam poslao druga da proveri s kim je Goca u Ruskom caru, on mi je rekao da je sa dva muškarca. Onda sam otišao da ja vidim svojim očima, jer sam ja tog Marka video samo jednom u životu. Dok sam išao ka Ruskom caru ja sam molio Boga da to ne bude taj, ali video sam da sedi sa tim Markom i pao mi je mrak na oči. Kada sam je pre toga pitao sa kim sedi ona mi nije rekla da je sa njim već samo sa Pr/om i onda vam je sve jasno, zašto bi krila s kim sedi.

Goca Tržan
Goca Tržan foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

Sledeća stvar koju sam uradio i zbog toga je naš brak bio završen već sledeći dan.

-Ja sam se sakrio u Knez Mihajlovoj, oni su izašli zajedno. Kod njegovog motora su se poljubili a ona je otišla ka garaži po automobil. A što se tiče Ivana Ivanovića ja joj nikada nisam zamerao što se druže. Moja prijateljica je bila u vezi sa Ivanom Ivanovićem u paralelnoj nekoj vezi i ona mi je rekla da joj se Ivan Ivanović hvalio da je bio sa Gocom. Ja u to nisam poverovao ali joj jesam par puta prebacio to. Mi smo se i videli sa njim i on mi je rkao da nikada nije bio sa njom-

Ivan Marinković je rekao da ne krivi Gocu za propast svog braka jer smatra da su imali prelep brak i da su se 5 godina stvarno voleli. Jednostavno se desio neki loš trenutak i brak se raspao.

-Gocu nikada nisam prevario-

Iako je tvrdila da nikada neće reći ružnu reč za oca svog deteta, posle nekog vremena izjavila je mnogo ružnih stvari o meni pa i čak i da sam ja nju varao.

-Mi smo u jednom momentu bili dobri drugari. Da nas ne veže stan Goca i ja nikada ne bi pričali. Kada sam izašao iz rijalitija nisam uspeo da vidim Lenu, jer je bila na jednom moru, pa na drugom, onda i na selu. Lenu nisam uspeo da vidim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.