ILIJANA PUKLA ZBOG MARINKOVIĆA: Uništiću ga, kada mi "padne" mrak svašta može da bude!
Ilijana Vagić i Baki B3 razgovaraju, Foto: Printscreen

parovi

ILIJANA PUKLA ZBOG MARINKOVIĆA: Uništiću ga, kada mi "padne" mrak svašta može da bude!

Ilijana je u razgovoru sa Bakijem B3 otkrila da može da nasrne na Ivana

Objavljeno:

Netrpeljivost između Ilijane Vagić i Ivana Marinkovića nije ništa novo, njihov odnos od starta rijalitija je konstantno na ivici sukoba.

Ilijana je u razgovoru sa Bakijem pokušavala da mu otkrije ko je ona zapravo i da strahuje da može i da nasrne na Marinkovića.

-Dina je sinoć postupila neljudski, mene nisu vaspitali tako. Ne mogu zarad rijalitija da odstupam mnogo od onog što jesam jer onda to nisam ja, počinjem da lutam, ja sam oformljena ličnost. Tek ću da se igram, Marinkovića ću toliko psihički da uništim ali samo verbalno. Moje roditelje sam upozorila na to, samo me je strah ako mi padne mrak da ću da ga udarim. Ne znaš ti kakva sam ja kada mi padne mrak-

Baki i Ilijana
Baki i Ilijana foto: Printscreen

Baki B3 nije krio da se već danima oseća jako loše jer nije sa svojom suprugom koja treba da se porodi za 15 dana i da je trpeo provokacije Ivana Marinkovića danima ali da je sinoć pukao.

-Nije on menei sinoć uvredio suprugu i dete ali samim tim što ih je spomenuo na ironičan način a zna koliko mi nedostaju i koliko mi je teško jer mi je supruga pred porođajem, sve gleda. Mnogo sam poludeo sinoć.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.