KIJA IMALA INTERVENCIJU NA ONKOLOGIJI: Ima 3 tumora, u bolnicu došla s najbliskijom osobom!
Kija je uradila biopsiju tumora na dojkama, Foto: Vladimir Sporčić

ČEKA REZULTATE

KIJA IMALA INTERVENCIJU NA ONKOLOGIJI: Ima 3 tumora, u bolnicu došla s najbliskijom osobom!

Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“ napisala, izrasline na dojkama je primetila tri meseca po završetku Zadruge 1, u kojoj je pobedila

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, viđena je navodno na Institutu u pratnji svoje majke, Nadice Zeljković.

Kija je juče juče ujutro oko 10 časova uradila biopsiju tumora na dojkama, u Institutu za onkologiju i radiologiju, u Beogradu. Histopatološki nalaz biće gotov za dve do tri nedelje, pa će se tada znati dalji tok lečenja.

- Bivša supruga pevača Slobodana Radanovića na Institut je stigla juče ujutru oko 10 časova u pratnji svoje majke Nadice Zeljković, koja ju je i dovezla. Nakon što se prijavila i na šalteru predala uput uz drugu potrebnu medicinsku dokumentaciju, koju je sa sobom donela, uputili su je na prvi sprat da bi uradila dodatne analize, a zatim i biopsiju - rekao je izvor iz ove bolnice.

foto: Damir Dervišagić

Sve vreme tokom pripreme, ali i za vreme trajanja same intervencije, Kijina mama nije se odvajala od svoje jedinice, ali nakon što je ona završena, Kockareva je morala da malo odleži u sobi, te su njenu majku poslali da prošeta i kasnije se vrati po svoju ćerku.

Nadica Zeljković je napustila zgradu nakon dva sata, a onda je preparkirala automobil i stala bliže ulaznim vratima, kako Kija po izlasku ne bi morala puno da pešači.

Onda je opet ušla u bolnicu, sačekala da Kristinina otpusna lista bude gotova i oko 14 časova su njih dve napustile kliniku. Obe s ozbiljnim izrazima lica, nisu bile raspoložene za komunikaciju. Kija nije želela da nam odgovori na pitanja da li je sve sa njom u redu, kakvi su rezultati, te kako se oseća. Samo je ušla u automobil i otišla s majkom u nepoznatom pravcu. U kratkom razgovoru s njom mogli smo da primetimo da na licu nije imala šminku, da joj je lice otečeno od suza i da joj glas podrhtava.

foto: Vladimir Sporčić

Podsećanja radi, Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“ napisala, izrasline na dojkama je primetila tri meseca po završetku Zadruge 1, u kojoj je pobedila. Otkrila je da ima čak tri tumora, te da je u budućnosti očekuju kontrole, pregledi, hormonske terapije… Navela je još da je, čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo.

Kako smo u knjizi pročitali, Kristina navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da stres u toj meri utiče na nju.

Ona je u toku jučerašnjeg dana otkazala sve predstojeće nastupe, te najavila odmor.

Bonus video

ANABELA NA KURIROVOM ŠTANDU NA SAJMU MEDIJA, PEVAČICA SE IZGUBILA MEĐU FANOVIMA: Blicevi samo sevali!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.