TAKMIČARI ŠOKIRANI! Momak Ružice Veljković bio u VEZI sa Gocom Tržan?! (FOTO)
Ružica Veljković, Foto: Printscreen

otkriveno!

TAKMIČARI ŠOKIRANI! Momak Ružice Veljković bio u VEZI sa Gocom Tržan?! (FOTO)

Ružica je i danas aktuelna tema u vili

Objavljeno: 22:39h

Ružica odbija da prizna da je u četvrtom mesecu trudnoće sa ovim čovekom?

Kao što ste već navikli svakog dana u redovnom terminu možete gledati omiljenu emisiju na srećnoj televiziji "Upoznajte parove".

Pobednica četvrte sezone uporno negira da je u blagoslovenom stanju i da će se kroz par meseci ostvariti kao majka.

Ružica je i danas aktuelna tema, ali ona odbija da priča o svojoj potencijalnoj trudnoći i o svom dečku koji je javnosti poznat kao Bubi.

Novinski natpis
Novinski natpis foto: preenrscreen

Ono što je mnoge šokiralo, jeste reakcija Ivana Marinkovića kada je video ko je čuveni lekar koji je osvojio srce Ružice Veljković.

Ivan Marinković
Ivan Marinković foto: preenrscreen

Naime, Ivan prvo nije želeo da ispriča kako poznaje Bubija, a onda je Anđela otkrila da je Ružičin momak njegove bio sa Gocom Tržan, što je i Marinković potvrdio čarobnjaku Merlinu:

Sad mi je jasno zašto je Ružica sa mnom na distanci od samog početka.Sigurno joj je on rekao da je bio sa Gocom. Ja njega nisam upoznao, nismo se suočili.Video sam ga samo iz prikrajka kada sam partio svoju bivšu ženu i video sam da izlaze iz njegovog stana.Ta slika mi je ostala urezana za ceo život".

Znam da je radio u farmaceutskoj firmi, sada je postao lekar i znam da je preko, u Švajcarskoj. Sad mi je jasno zašto nije želela da ga pokaže.On nije bio dugo sa Gocom jer nije mogao da izdrži pritisak medija i imao je problema na poslu zbog novinskih članaka.Nisam siguran koliko ima godina, ali verovatno oko tridesetak.U šoku sam ali taj čovek očigledno voli da je sa poznatim ženama iako ne voli da se slika".

Bonus video

ŠTA HOĆEŠ, TROJKU? JA DA BUDEM SLOBA? Svi detalji prljave rasprave isplivali u javnost DIREKTNO IZ GARDEROBERA! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.