BILA SI MUŠKO PA SI SE OPERISALA: Mili OPLEO po UČESNICI pa sve ŠOKIRAO! (FOTO)
Parovi, Foto: preenrscreen

bez dlake na jeziku!

BILA SI MUŠKO PA SI SE OPERISALA: Mili OPLEO po UČESNICI pa sve ŠOKIRAO! (FOTO)

Njih dvoje su se ponovo posvađali

Objavljeno:

Kontroverzni takmičar i iskusni rijaliti igrač Milutin Radosavljević poznat je kao veliki zavodnik i šarmer, koga pripadnice nežnijeg pola obožavaju.

Mili se može pohvaliti atraktivnim ženama sa kojima je bio u vezi tokom učešća u rijalitiju "Parovi".

Kako je Radosavljević publici poznat i kao gradski lik koji je više puta bio u društvu samog vrha dzet seta, Mili o mnogim poznatim licima, ali i rijaliti igračima zna i više nego što bi trebalo.

Milutin je već po ulasku u sedmu sezonu otkrio da je sa Voljenkom par puta bio intiman, ali da nije želeo da stupi u ozbiljniju vezu sa njom.

Voljenka je bez dlake na jeziku potvrdila ovu priču, a kako su poslednjih dana bivši ljubavnici na ratnoj nozi, Mili je izjavom o Ilićevoj šokirao mnoge:

Pošto si jako bezobrazna i provociraš me konstantno, sada ću svima reći da si bila muško ali si se operisala. Eto da znate šta krije ova dama".

Parovi
Parovi foto: preenscreen

Ja sam to saznao nakon seksa koji smo imali, a i ako se bolje zagledate videćete da ima grublju fizionomiju lica i građe što je tipično za muškarce".

Bonus video

RADA URLALA KAD JE VIDELA ŠTA SU RADILI! KIČMU JOJ JE RAZVALIO! Mina ne prestaje da se smeška posle VRELE AKCIJE, komentari je NE DOTIČU! (VIDEO 18+)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.