LUNA OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJE: Zadrugari su zanemeli kada su čuli za ovu cifru!
Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

LUNA OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJE: Zadrugari su zanemeli kada su čuli za ovu cifru!

Blogerka reklamira razne firme na svom Instagram profilu

Objavljeno: 18:55h

Luna Đogani postala je jedna od većih rijaliti zvezda, ali dok nije ušla u "Zadrugu", zarađivala je od reklama na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

S obzirom da ima preko 300.000 pratilaca, blogerka je otrkila Mikiju Đuričiću koliko ona zapravo zarađuje od reklamiranja na svom profilu.

- Luna na Instagramu zaradi 8.000 evra mesečno. Ona mi je to rekla - ispričao je Miki, dok su ostali učesnici "Zadruge 2" zanemeli.

- Kada sam napustila "Zadrugu 1", niko nije hteo da me angažuje. Pre toga sam živela od promovisanja raznih brendova na Instagramu, samu sebe sam izdržavala. Međutim, pošto su Kijini fanovi počeli da pljuju svaku firmu sa kojom sam pokušala da sarađujem, mnogi su mi otkazivali poslove. Srećom, situacija se promenila - ispričala je nedavno Đoganijeva.

Kada se na 8.000 evra mesečno koje zaradi od Instagrama, budući da se na njenom profilu i dalje pojavljuju reklame, doda cifra od 12.000 evra koje je tražila za ulazak u "Zadrugu 2" i 120.000 evra koliko će inkasirati ukoliko ostane do kraja rijalitija na imanju u Šimanovcima, čini se da će Luna konačno moći da odahne zbog finansijskih problema o kojima je govorila pri ponovnom ulasku u rijaliti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.