KOMPETENTNA JE JER JE BILA U BEKSTEJDŽU PINKOVIH ZVEZDA: Kija sebe precenila pa odgovorila Goci Tržan!
Kristina Kija Kockar, Foto: Filip Plavčić

novopečena pevačica

KOMPETENTNA JE JER JE BILA U BEKSTEJDŽU PINKOVIH ZVEZDA: Kija sebe precenila pa odgovorila Goci Tržan!

Ume da prepozna X faktor

Objavljeno:

Stjuardesa Kristina Kija Kockar privukla je veliku pažnju svojim učešćem u "Zadruzi 1", u kojoj je završila kao pobednica.

Iako se proslavila u Zadruzi, ona smatra da nju rijaliti nije stvorio, te ne prihvata činjenicu kada se kaže da je rijaliti zvezda.

Kristina Kija Kockar
Kristina Kija Kockar foto: Printscreen

- Mene nije stvorio rijaliti šou, ja jesam bila tamo, ali stvorili su me majka i otac, i život. Sama sebi sam napravila sve ovo. Ja sam devojka koja ne pripada tom krugu rijaliti zvezda, sebe ne smatram rijaliti zvezdom. Tamo sam bila zbog moje specifične sitacije, međutim ja sam se sklonila iz svega toga. - rekla je za Blic.

Po završetku rijalitija, Kija tu nije stala, već je svoju karijeru nastavila da gradi u potpuno drugom smeru, te je uplovila u muzičke vode. Nedavno je snimila dve pesme, a sada se oprobala u ulozi žirija u takmičenju "Pinkove zvezdice".

U žiriju
U žiriju foto: Printscreen

Kada je zauzela svoje mesto u crvenoj stolici ovog popularnog muzičkog šoua, naišla je na brdo negativnih komentara onih koji smatraju da ona nije kompetentna za takvu ulogu. Međutim, Kockareva ne misli tako:

- Smatram da sam kompetentna i te kako da budem u žiriju, s obzirom da su ova deca prošla sve što se tiče pevanja. Iako sam kratko na estradnom nebu, ja mogu da prepoznam X faktor. Ja sam godinama bila iza scene u "Pinkovim zvezdama" i upoznata sam sa stvarima kako funkcionišu.

Pevačica Goca Tržan, koja je članica žirija od samog početka emotivanja "Pinkovih zvezdica" takođe kaže da stjuardesa ipak nema dovoljno iskustva za tako nešto.

Goca Tržan
Goca Tržan foto: Damir Dervišagić

- Kristini sam rekla da nema dovoljno iskustva da bi sedela u crvenoj stolici, ali to nije moj šou da bih se ja time bavila - bila je oštra pevačica.

- Činjenica je da nisam 30 godina na estradi, ja sam tek počela, ali moramo da uzmemo i tu činjenicu da sam za kratko vreme napravila nešto što moje kolege i koleginice nisu napravile za nekoliko godina. - poručila je Kockareva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.