SAMO JOŠ DA JE PROGLASE SVETICOM! Kija promovisala knjigu, BRUTALNI KOMENTARI JE SAHRANIŠE!
Foto: Marina Lopičić

hit i na sajmu

SAMO JOŠ DA JE PROGLASE SVETICOM! Kija promovisala knjigu, BRUTALNI KOMENTARI JE SAHRANIŠE!

Vest da je učensnica rijalitija koja se pojavila kao prevarena žena i živela pod istim krovom sa suprugom i njegovom ljubavnicom napisala autobiografiju, izazvala je burne reakcije javnosti

Objavljeno:

Javnost u Srbiji mesecima unazad okupira sudbina Kristine Kije Kockar.

Naime, stjuardesa, žena koju je muž prevario sa blogerkom Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga, na kraju je iz istog tog rijalitija izašla kao pobednica i sa povećom sumom u džepu.

Izbacila je svoju prvu pesmu, koja je postala ultra mega hit, a onda se kao bum pojavila vest da je prevarena Kja napisala knjigu. Učensnica rijalitija koja se na malim ekranima pojavila kao prevarena žena i živela pod istim krovom sa suprugom i njegovom ljubavnicom, napisala je autobiografiju.

Na beogradskom sajmu održava se 63. po redu Sajam knjiga, a Kristina Kija Kockar danas tamo ima promociju i potpisuje svoje prvo delo pod nazivom "Moj potpis". Kockareva je u Halu 4 Beogradskog sajma došla sa majkom Nadicom Zeljković.

Na društvenim mrežama danima unazad polemiše se o ovom potezu Kockareve i raspravlja na temu, "ima li Kija "materijala" za pisanje autobiografije"?

Ipak, na štandu beogradskog sajma stvorio se kilometarski red, uglavnom dece, koji su strpljivo čekali kako bi im Kija potpisala knjigu.

Oni drugačije "orjentisani", pitaju se - kako i na osnovu čega je Kristina Kockar postala "pojam" za pevanje, pisanje, borac za prava...? Kako i na koji način će životna priča Kije Kockar poboljšati moral dece? Ili će možda pogubno delovati na isti?

Korisnici društvenih mreža komentarišu kako se danas na važnosti daje pogrešnim osobama, te kako su prioriteti u Srbiji davno izgubljeni.

Ovo su samo neke od objava u kojima se vodi javna polemika o tome da li je dovoljno biti prevaren i rijaliti učesnik, da bi napisao knjigu.

Kakvo je Vaše mišljenje? Pišite nam u komentarim?

BONUS VIDEO: Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.