NATAŠA MOSKVA I ELEONORA ODLEPILE ZA VOJKETOM! Oglasio se i REPER posle raskida: Imponuje mi što se dopadam Nataši!
Vojke kao lepak za devojke, Foto: Promo, Printscreen

zadruga 2

NATAŠA MOSKVA I ELEONORA ODLEPILE ZA VOJKETOM! Oglasio se i REPER posle raskida: Imponuje mi što se dopadam Nataši!

Privukao je veliku pažnju

Objavljeno:

Vojke Đans u utorak uveče bio je gost na žurki u rijalitiju "Zadruga" i njegov dolazak obradovao je mnoge, pre svega zadrugarke.

Neke nisu skrivale da im se on dopao i čak da bi volele da on uđe u drugu sezonu kao učesnik.

Sinoć tokom pitanja gledalaca Nataša Moskva je priznala da je Vojke dobar frajer i da joj se sviđa kako izgleda. Upitali smo ovog bivšeg zadrugara kako gleda na Natašine komplimente i da li bi bio spreman da uplovi sa njom u vezu.

Imponuje mi što se sviđam jednoj atraktivnoj ženi kao što je Nataša", rekao je Vojke za Espreso.co.rs i dodao:

A što se tiče ljubavi, skoro sam izašao iz veze sa Sarom i sada mi je malo potreban mir na emitovnom planu. U narednom periodu želim da se posvetim poslu pre svega".

Vojke 'šarmer
Vojke "šarmer"foto: Print Screen Youtube

Vojke se svideo Nataši, ali i Eleonori Miljković, koja je inače kada je ulazila u "Zadrugu" tvrdila da ne želi da ima vezu u rijalitiju, ali izgleda da bi zbog Vojketa prekršila svoje obećanje jer ona je sinoć rekla da joj on sviđa i kako izgleda i da bi volela da ponovo uđe u "Zadrugu".

Lepi Mića se ponosno isticao da je on doprineo da se Vojke i Eleonora spoje i da pričaju tokom žurke, a Đans nam je otkrio koliko je daleko otišao sa ovom zadrugarkom i zašto je Mića pominjao da Miljkovićeva i on imaju neke slične korene, odnosno da ih vezuje čak i Makedonija.

foto: Printscreen Youtube

Bilo mi je interesantno da pričam sa Eleonorom. A što se tiče Makedonije, pa meni je baba sa Ohrida i ja imam i makedonske krvi. Inače sam mislio da naša priča čak nije bila ni nešto zanimljiva, čak i da nas ne snimaju i da je Đekson u tim trenucima u centru pažnje. Ali su mi posle javili da je bilo u "lajvu" kako ona i ja pričamo. Ništa, sve u svemu prijalo mi je što sam pričao sa njom i to je to", rekao je Vojke.

A da li bi bio spreman da uđe u "Zadrugu" i kao učesnik?

Ne, stvarno ne bih mogao! Svi znaju da sam jedva izdržao i prošlu sezonu dok sam bio u zatvorenom prostoru. Sada neki drugi neka vode bitke u rijalitiju, ja sam svoju zatvorsku kaznu od deset meseci odležao".

Da podsetimo da su juče javno Sara Reljić i Vojke Đans saopštili svojim pratiocima na društvenim mrežama da su okončali vezu.

Međutim, oni su napomenuli i da između njih dvoje nema zle krvi i da će jedno drugom i budućnosti biti podrška.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.