KIJA O UČESTVOVANJU U ZADRUZI 2: Dobila bih tolike pare da do kraja života ne bih morala da RADIM, ali neću!
Kija Kockar, Foto: Filip Plavčić

zadruga 2

KIJA O UČESTVOVANJU U ZADRUZI 2: Dobila bih tolike pare da do kraja života ne bih morala da RADIM, ali neću!

Iskreno odgovorila!

Objavljeno:

Poslednjih dana i meseci spekulisalo se o tome da li će Kristina Kockar ponovo ući u "Zadrugu 2", jer je kao pobednica prvog izdanja postala miljenica javnosti.

Naime, kako Kija izjavila u jednom intervju, ona ne želi da uđe u "Zadrugu 2" čak ni kao pevačica, a kamoli kao učesnik! Ona kaže da je sa rijalitijima završila za sva vremena.

foto: Printscreen TV Pink

"Ne želim da budem tamo više nikada, zbog svega što se desilo, cele one priče. Nije meni problem Luna, već bi mi generalno sve smetalo. Ne vidim više sebe tamo. Smatram da u rijalitiju nemam više šta da radim. Samo neka velika muka jednog dana može da me natera da ponovo živim pred kamerama, ali nadam se da do toga neće doći. Dobila sam bezobraznu ponudu da budem u drugoj "Zadruzi", ali sam odbila. Da sam prihvatila, ništa više ne bih morala da radim do kraja života.", zaključila je Kockareva za beogradske medije.

Kako se šuškalo, ponuda na koju nije pristala bila je milionska.

Da li je Kija sa ovom izjavom htela sebi da da na važnosti ili zaista kao rijaliti igrač vredi ogormne novce - ostaje da vidimo u nekom narednom periodu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.