GOTOVO JE S VRUĆIM SCENAMA: Novi zakon ukida SEKS U RIJALITIJU?
Nema više seksa u rijalitiju, Foto: Happy.rs

a sad malo čednost

GOTOVO JE S VRUĆIM SCENAMA: Novi zakon ukida SEKS U RIJALITIJU?

Ne možemo da se ne zapitamo da li će se iste mere primenjivati i u rijaliti programima, gde je svaki seks, praktično - na javnom mestu

Objavljeno:

Prema novom Zakonu o javnom redu i miru u Srbiji, seks na javnom mestu, kao i bučan odnos, biće oštro kažnjavani.

Kao što smo već pisali, intima u kolima na parkingu mogla bi da vas košta 20.000 dinara, a na ulici i do 150.000 ako vas prolaznici provale.

Ni kući niste sigurni ako puštate glas jer vas seks kojim ometate komšije može olakšati za 10.000 dinara.

Još ne znamo koliko su ove drakonske kazne preplašile ovdašnje ljubitelje seksi igrica na otvorenom i "operske pevače" u krevetu, ali ne možemo da se ne zapitamo da li će se iste mere primenjivati i u rijaliti programima, gde je svaki seks, praktično - na javnom mestu.

Ako bi se zakon poštovao i primenjivao i na učesnike "Zadruge" ili "Parova" to bi značilo da bi ovi veoma gledani programi postali vrlo čedni i tako verovatno ostali bez jedne od svojih najvažnijih komponenti - ko je s kim, gde i koliko glasno imao seks.

Biće zanimljivo da vidimo kako će se zakonodavac postaviti prema ovom slučaju i da li će policija upadati u rijalitije i na licu mesta naplaćivati učesnicima kazne za napravljene prekršaje kojih je, svedoci smo toga godinama, izuzetno mnogo.

Zato i vas pitamo, šta mislite, da li bi pravila javnog ispoljavanja intimnosti trebala da važe i za učesnike rijalitija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.