IZABELINA MAMA JE PROŠLA KROZ PAKAO: Sin mi je pretrpeo vršnjačko NASILJE! A onda se umešao Lakić!
Slađa ispričala stravične detalje iz života, Foto: Printscsreen

parovi

IZABELINA MAMA JE PROŠLA KROZ PAKAO: Sin mi je pretrpeo vršnjačko NASILJE! A onda se umešao Lakić!

Slađa takođe ima konstantne probleme sa Izabelom

Objavljeno:

Izabela Alijoski poznata je učesnica "Parova" još iz prethodne sezone, međutim ulaskom njene majke Slađe rijaliti je poprimio posebni obrt.

Svakodnevne rasprave majke i ćerke intrigiraju publiku širom regiona. Međutim, ovoga puta predmet interesovanja nisu bile svađe, već težak preriod koji se nalazi iza Izabeline mame.

Naime, iako stamena i veoma prefinjena, gospođa Alijoski, kada se dotakla teme o svom sinu, nije uspela zadrži suze. Za sve to vreme, Izabela se borila sa sobom da obuzda emocije, ali joj to nije pošlo za rukom.

Izabela Alijoski
Izabela Alijoski foto: Printscreen

Po rečima učesnice "Parova", njen devetogodišnji sin pretrpeo je vršnjačko nasilje prilikom odlaska na ekskurziju:

- Moje dete pretrpelo je nasilje zbog čega sam tužila školu koju i danas pohađa. Nakon savetovanja sa priholozima, odlučili smo da ostane u istoj školi da ne bismo poklekli na prvom problemu, te da bi naučio da isti savlada. Nisam ga videla otkad sam ušla u vilu. Iako mi je omogućeno da viđam sina, on ima devet godina i ne može da shvati da ga neće snimati kamere. Kada sam izašla iz rijalitija na jedan dan, nisam uspela da ga vidim, imala sam mnogo obaveza po izlasku, a onda je Izabela počela da pravi probleme ovde, zbog čega joj mnogo zameram- objasnila je takmičarka, a onda je usledila žučna rasprava sa Nikolom Lakićem.

Lakić i Slađa
Lakić i Slađa foto: Printscreen

- Znam od ranije za proebleme koje imaš sa sinom, ali ne mogu da opradam što prvo po izlasku iz rijalitija nisi otišla da vidi sina. To je prioritet - rekao je Lakić.

Detaljnu raspravu pogredajte u videu ispod:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.