MIKI POTPUNO POLUDEO I STRAŠNO UVREDIO REBEKU: Kako će ona podneti ove reči?! (VIDEO)
Potkačili se u toku rasprave, Foto: Pink printscreen

pale teške uvrede

MIKI POTPUNO POLUDEO I STRAŠNO UVREDIO REBEKU: Kako će ona podneti ove reči?! (VIDEO)

Žestoka rasprava u "Zadruzi"

Objavljeno:

Rebeka Popović je sinoć prozvala Mikija Đuričića da je zao čovek. Na ove prozivke, on joj nije ostao dužan.

– Da ne bi više pričala sa tim zlim čovekom, pojedi ta tri parčeta mesa i goni se u tri pi*ke materine iz mog života. Pošto ja sam zao, nemoj da se družiš sa zlim ljudima. Boljeg čoveka možda i nisi upoznala u životu, ali to što si glupa i ne vidiš neke stvari, to je tvoj problem. I što si sujetna i jedna jer sam ti ja rekao istinu, pa imaš problem sa istinom. Je li ti misliš da ljudi ne vide ko si ti?

A što onda prodaješ priču da ti nisi ta - rekao je Miki Rebeki.

U roku rasprave, ona ga je potkačila za to što je u prethodnoj sezoni branio ljubav Lune i Slobe, pa je on reagovao da ove prozivke.

– O Kijin fan progovorio. Branio sam nešto što sam mislio da je ljubav, a to što je taj dečko debil ispao to je problem. To što se ova zaljubila. To što su ovi imali brak gde su varali jedno drugo dva svingera i došli ovde da glume priču i zarađuju na nesreći. Luna kakva je devojka, ali činjenica da nju hoće da linčuju, ovo dvoje pevaju. Je*ala se ona sa Fićom, on se je*ao sa ovom i jebe sada koga stigne i varali jedno drugo u braku. Meni je drago što je Kijin fan progovorio iz tebe, upravo si stekla i Kijine glasače. Ostaćeš ovde do kraja. Neka si živa i zdrava - rekao je Miki.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.