SLOBA ME JE OSTAVIO ZATO ŠTO SAM CIGANKA I ŠTO NISAM PRAVOSLAVNA!!! Lunine dramatične reči ODZVANJAJU! (VIDEO)
Luna smatra da je Sloba ostavio iz više razloga, Foto: Pink printscreen

na lekovima je

SLOBA ME JE OSTAVIO ZATO ŠTO SAM CIGANKA I ŠTO NISAM PRAVOSLAVNA!!! Lunine dramatične reči ODZVANJAJU! (VIDEO)

Šutnuo je kao kera

Objavljeno:

Luna Đogani je sinoć napravila scenu tokom žurke. Njoj je zasmetalo što joj se neki zadrugari smeju dok je pevač pevao njenu omiljenu pesmu. Ona se potom histerično obratila svima i potom se sa Adamom Đoganijem sklonila u rajski vrt gde je plakala i tamo ni malo nije štedela bivšeg Slobu Radanovića, o kome sada nema ni malo lepo mišljenje.

– Svi vi znate kako je meni! Nemate pojma kako je meni ovde! Užasno! Užasno mi je, ne sviđa mi se ovde, hoću kući! Sve me podseća na onog skota koji me je sje*ao za ceo život, koji me je unakazio ološ jedan. Unakazio me je, psihički sam poludela zbog njega što me je sje*ao za ceo je*eni život. Pi*ka mu materina, ološ jedan, bre! Ne želim da budem ovde, mislila sam da mogu, ali ne mogu. Sve me podseća na njega i stalno gutam i trpim. Ne mogu. to je moja najveća ljubav, priznajem, to je dosad jedina osoba koja je mene uništila. Zbog njega sam psihički loše i pijem lekove, je*ene lekove proklete. Ja sa 22 godine ne mogu da živim bez lekova. Koje je to poniženje u životu. Zbog koga? Zbog jednog smrada odvratnog koji kre*e šta stigne, a ja sedim ovde i moram da budem ovde. Nemam izbora. Govno jedno odvratno - rekla je Luna i potom otkrila da su Sloba i Kija imali tajni dogovor.

– Istina je da su se Kristina i Sloba dogovorili da me sje*u to je istina i sje*ali su me da bi bili oboje popularni i da bi se pomirli posle par meseci. Eto, to je istina! Ja sedim kući i raspadam se u govnima i moja porodica, dok oni rade, pi*ka vam materina svima, sve će vam se vratiti. Oni su mene iskoristili, a ne ja njih. Nisam ja nikoga sje*ala, ja sam im ulepšala život, ja njima. Govno jedno, sve glume, sve i evo šta je napravio od mene. Kleo mi se ovde u sve živo, a onda me je šutnuo kao kera. Čuo je da sam Ciganka, pa mi je okrenuo leđa jer je nacionalista. Eto, to je Sloba Radanović. Eto, zato me je ostavio. Zato što misli da sam ja Ciganka i zato što nisam pravoslavne vere. Eto, zato mi je okrenuo leđa - pričala je uplakana Luna.

Pogledajte u nastavku kako je Luna regovala:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.