UVREDILA SE! Brendon teško uvredio Lunu, DA LI JE MOGAO DA BUDE SUROVIJI?
Brendon je prozvao Lunu da je pohlepna, Foto: RTV Pink printscreen

svaki dan menja mišljenje

UVREDILA SE! Brendon teško uvredio Lunu, DA LI JE MOGAO DA BUDE SUROVIJI?

Nije joj prijao komentar

Objavljeno:

Luna Đogani je drugim očima počela da gleda Branislava Radonića Brendona i to je ona otkrila i sinoć tokom emisije u "Zadruzi".

– Ja sam danas shvatila da je Brendon rijaliti igrač i da je on programira za sve ovo. On svaki dan menja mišljenja, osećanja, rečenice. Jedan dan dođe i ispljuje me, jedan dan grli me, jedan dan dođe da me pita da li imam nešto da jede - rekla je Luna.

Brendon je prozvao Lunu da je pohlepna, a ona je na te prozivke odgovorila rečima:

Služiš se iza mog kreveta kao da ti je švedski sto, tako da ćuti molim te! Treba da te bude sramota! Od svih ovde uzimaš stvari i najviše si se ugojio, izgledaš kao prase. Izgledaš kao ono divlje prase i treba da te bude sramota.

– Ponedeljak je dan kada niže inteligentni ljudi ovde ožive i pokažu sve svoje vrline, ali i mane kojih je mnogo više. Ponedeljkom pokazuju sve što znaju i umeju u rijalitiju, a preko nedelje kriziraju - ni tamo ni vamo - aludirao je Brendon na odlazak zadrugara u prodavnicu i potom otimanje za hranu koja se kupi.

Brendon je zamerio Luni na tome što se druži sa Nemanjom Tošićem, za koga tvrdi da Lunu samo koristi zbog kadra.

Luna Đogani sa Brendonom u prepirci
Luna Đogani sa Brendonom u prepirci foto: RTV Pink printscreen

– Nemanja te koristi za kadar. Nemanja ovde gleda samo sebe i svoju korist. Nikada se nije isticao pa je željan isticanja, slave i popularnosti. Gleda svoju korist. Jedne nedelje se druži sa mnom, drugu sa Zlatom, treću sa ovom grupom jer je nesposoban da funkcioniše kao jedinka, a ovde je željan da demonstrira silu i moć - rekao je Brendon i Luni poručio:

– Ti si izigrana starletica!

– Ne, ja nisam starletica! Ne znam o kome pričaš! Vidiš kako menjaš mišljenje iz dana u dan. Juče si me hvalio, a danas sam starletica. Odluči se šta sam - rekla mu je Luna koja se očigledno uvredila zbog Brendonove opaske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.