STANIJA POSLE OPERACIJE U DEPRESIJI ZBOG VLADE: Ostavila ga jer sumnja da je GEJ!
Stanija i Vlada pukli, Foto: Preentscren/RTV Pink

ZADRUGA 2

STANIJA POSLE OPERACIJE U DEPRESIJI ZBOG VLADE: Ostavila ga jer sumnja da je GEJ!

Pukla tikva, baš kao što je i bilo očekivano

Objavljeno:

Stanija Dobrojević je nakon operacije štitne žlezde, koju je obavila u Americi, zapala u tešku depresiju zbog bivšeg dečka Vladimira Tomovića, koga je pre nekoliko dana ostavila. Kako ekskluzivno saznajemo, starleta se povukla u sebe i ne želi ni sa kim da komunicira, osim sa svojom porodicom i najboljom prijateljicom. Ona i dalje leži u bolnici, gde se uspešno oporavlja od intervencije, ali zato je psihički u sve lošijem stanju.- Stanija nije dobro! Majka Slavica i brat Sani jako su zabrinuti za nju i plaše se da joj ne bude još gore. Totalno je slomljena i van sebe je. Ne možemo da je prepoznamo. Maksimalno je razočarana u Vladimira i njegovu lažnu ljubav, pogotovo jer je planirala da s njim započne zajednički život. Pogodilo ju je to što se on šlepao uz nju i tako stekao popularnost. Postala je nesigurna i gubila je živce i strpljenje. Nikad neće preći preko grozne stvari koju je uradio i to je glavni razlog raskida. Naime, dok je trajala operacija, a potom i postoperativni oporavak, Vladimir je sve vreme bio u lajvu na Instagramu i zabavljao se s pratiocima, a najgore od svega je što se kikotao od smeha baš kad je Stanija ležala pod anestezijom tokom intervencije - otkriva naš izvor i dodaje da su do Dobrojevićeve stigle brojne priče vezane za tajni život njenog sada bivšeg momka.

foto: Preentscren/RTV Pink

- Savim slučajno je od fanova svašta saznala o njemu, šta je sve slao devojkama, šta im je radio. Čula je da je imao i afere s muškarcima, kojima je slao nage slike, a onda i novinarima, kako bi izašao iz anonimnosti. Kad su joj se u glavi poklopile sve kockice, odlučila je da ga ostavi - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, Stanija će verovatno biti prinuđena da porazgovara s psihijatrom jer drugačije neće moći da se trgne. Ona bi po dolasku u Srbiju iz Amerike ponovo mogla da uđe u „Zadrugu“, ali zasad je još uvek sve neizvesno.

Pozvali smo Stanijine bliske prijatelje i porodicu za komentar, ali niko nije odgovarao na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.