ONA JE POZNATA PO SKANDALIMA! Ljubica Stefanov završila u KLUBU sa bivšim dečkom poznate ESTRADNE PEVAČICE! (FOTO)
Ljubica Stefanov, Foto: preenrscreen

kontroverzna je!

ONA JE POZNATA PO SKANDALIMA! Ljubica Stefanov završila u KLUBU sa bivšim dečkom poznate ESTRADNE PEVAČICE! (FOTO)

Mnogi su bili šokirani

Objavljeno:

Ljubica već nedeljama iznenađuje gledaoce svojim ponašanjem, a sada je rešila da otkrije nešto zbog čega su mnogi ostali u šoku!

Ljubica je želela da podeli svoju tajnu, koja se tiče njenog načina života, ona je otkrila da je redovan posetilac sving klubova, kako kod nas, tako i širom Evrope.

Ja volim da idem tamo, bude zanimljivo i mogu reći da sam se na neki način navukla na taj stil života, uslov da budeš u sving klubu je da si totalno go, šetaš se po prostorijama i ko ti se svidi sa njim odeš u sobu", govori Ljubica i nastavlja.

Parovi
Parovi foto: preentscreen

Petkom bude najviše ljudi, oko osamdeset, ti onda budeš sa svima koji ti se dopadnu, tog dana mogu doći i samci i parovi, a subotom su samo parovi, zanimljivo je, pokažeš svoju divlju stranu, slobodan si i radiš šta želiš".

"Da li si nekada srela neku poznatu ličnost u tim klubovima"? - želela je da zna Anđela.

Jesam, ali ne znam koliko o tome mogu sada da pričam, desilo se da sam par puta viđala neke gradske face, čak sam i bila sa jednim. Radi se o muškarcu koga svi dobro poznaju, on je bivši dečko naše poznate pevačice", šokirala je Ljubica, pa otkrila o kome se radi.

On je bio u vezi sa Darom Bubamarom, iznenadila sam se kada sam njenog bivšeg momka videla u sving klubu, odmah mi se dopao i ubrzo smo otišli u jednu od soba namenjenu intimnim odnosima", priznala je Ljubica.

Ostali učesnici su se veoma iznenadili, jer nisi očekivali to od nje.

Bonus video

SKINULA SE MILJANA KULIĆ! zADRUGARKA SE OPUSTILA, PAO I BRUSHLATER: Otkrila ko joj se sviđa, zapalila kadar! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.