SKANDALOZNO OTKRIĆE! Ljubica priznala da je u SVING KLUBU imala se*s sa dečkom DARE BUBAMARE
Ljubicina priča, Foto: Printscreen

auuu

SKANDALOZNO OTKRIĆE! Ljubica priznala da je u SVING KLUBU imala se*s sa dečkom DARE BUBAMARE

Ljubica već nedeljama iznenađuje gledaoce svojim ponašanjem, a sada je rešila da otkrije nešto zbog čega su mnogi ostali u šoku!

Objavljeno:

Ljubica je želela da podeli svoju tajnu, koja se tiče njenog načina života, ona je otkrila da je redovan posetilac sving klubova, kako kod nas, tako i širom Evrope.

-Ja volim da idem tamo, bude zanimljivo i mogu reći da sam se na neki način navukla na taj stil života, uslov da budeš u sving klubu je da si totalno go, šetaš se po prostorijama i ko ti se svidi sa njim odeš u sobu - govori Ljubica i nastavlja.

- Petkom bude najviše ljudi, oko osamdeset, ti onda budeš sa svima koji ti se dopadnu, tog dana mogu doći i samci i parovi, a subotom su samo parovi, zanimljivo je, pokažeš svoju divlju stranu, slobodan si i radiš šta želiš -

Skandalozna priča
Skandalozna pričafoto: Printscreen

"Da li si nekada srela neku poznatu ličnost u tim klubovima"? - želela je da zna Anđela.

- Jesam, ali ne znam koliko o tome mogu sada da pričam, desilo se da sam par puta viđala neke gradske face, čak sam i bila sa jednim. Radi se o muškarcu koga svi dobro poznaju, on je bivši dečko naše poznate pevačice - šokirala je Ljubica, pa otkrila o kome se radi.

- On je bio u vezi sa Darom Bubamarom, iznenadila sam se kada sam njenog bivšeg momka videla u sving klubu, odmah mi se dopao i ubrzo smo otišli u jednu od soba namenjenu intimnim odnosima - priznala je Ljubica.

Ostali učesnici su se veoma iznenadili, jer nisi očekivali to od nje.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.