ISTINA O STANIJI I VLADI: Prodao je medijima sve detalje njihovog razgovora i slike, plakala je i HISTERISALA!
Vladimir i Stanija, Foto: Printscreen

zadruga 2

ISTINA O STANIJI I VLADI: Prodao je medijima sve detalje njihovog razgovora i slike, plakala je i HISTERISALA!

Razočarana u Vladimira

Objavljeno:

Stanija Dobrojević se od izlaska iz Zadruge nije oglašavala, njen PR tim vodio je sve društvene mreže do pre nekoliko dana.

PR tim je otkrio da je nastao haos između Stanije i Vlade kada je on prodao njihov razgovor medijima posle njenog izlaska i pred odlazak u Ameriku. Naime, oni su odgovarali u njeno ime na Instagramu i onda napisali sve:

Pr tim poruka
Pr tim porukafoto: Printscreen

- Vi kao da niste upućeni u dešavanja? Na dan kada je Stanija dobila telefon (pre 2 dana) posle par sati isti joj je oduzet jer je plakala, histerisala...ona je obrisala sve slike, snimke s njim i sve skoro vezano za Zadrugu! Ona je okačila ono piz*a! Jako je ružno da vređate PR tim, mi samo radimo najbolje što znamo. Šta još hoćete da znate? Problem je nastao još prve noći po njenom izlasku dok su razgovarali na viberu jer ju je on molio "ljubavi molim te daj jedan skrinšot, uključi kameru, jedan skrinšot meni za ljubav", ona nije htela jer nije izgledala dobro i nije se dobro osećala, a on je nastavio "Ma ljubavi to je samo za mene i moje oči, a onda ujutru taj skrinšot prodao svim novinarima i portalima i vreme leta (što je trebalo da se čuva u tajnosti) i sve detalje njihovog razgovora! Šta je radio za vreme operacije i prvih dana oporavka?! I nebitna su njoj sada tuđa mišljenja, njoj je u ovom trenutku bitno njeno zdravlje i on, a on ju je jako razočarao. Ona sada samo mora da miruje. Samo da ona bude ok...Više ni on nije bitan, već samo ona da bude dobro! A da li ste vi u pravu sve što pišete, pokazaće samo vreme. Strpljivo do njenog oporavka, svi!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.