Svađe su im slađe: Učesnici Parova potpuno iskulirali gosta rijalitija!

Kakva nekultura

Svađe su im slađe: Učesnici Parova potpuno iskulirali gosta rijalitija!

Ukućani najluksuznije vile u Zemunu nisu najbolje dočekali gosta DJ Krmka
Objavljeno:

Učesnici "Parova", su još jednom pokazali da nemaju kulturu. Pre ulaska DJ Krmka takmičari su se svađali i to je poremetilo njihovu koncentraciju zbog čega nisu pažljivo pratili njegovu priču. Gost je bio iznenađen jer je očekivao potpuno drugačiji doček. Ništa od trojke? Tijana Ajfon i Ružica Veljković priznale da nisu imale seks sa Vladom! (FOTO)

- Ja sam ovde došao da vam ulepšam veče i očekivao sam potpuno drugačiji doček. Razumem da su svima pare neophodne i vi ste ovde zatvoreni ali evo ja ću da vam ispričam kako je u moje vreme bilo teško graditi karijeru - rekao je Krmak.
Printscreen/Youtube/Official Channel DJ Krmak
Učesnici su počeli da slušaju ali su vrlo brzo nastavili sa prepirkama kao da gost nije tu. DJ Krmak je shvatio da ne vredi više pričati i rekao im da oni njemu mogu postaviti pitanja. Tijana Ajfon je iskoristila tu priliku da mu postavi pitanje na koje je željno čekala odgovor. - Meni su se mnogi smejali zbog nadimka pa me interesuje otkud to DJ Krmak, zašto baš Krmak - nije ni uspela da završi pitanje ali ukućani su nastavili po svom ne obraćajući pažnju na to da neko priča. Tijana je pobesnela i izdrala se na ostale učesnike braneći gosta. - E, pa šta vam je! Pa ispoštujte čoveka koji je ime, postigao je više od svih vas zajedno! Pa dabogda sutra vi ovako gradili karijeru! Dabogda vi sutra ovako otišli da gostujete i da vas neko osporava i ne sluša - rekla je besno Ajfonka.
(Espreso.co.rs/Happy TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.