NJENI RODITELJI SU ODLEPILI KADA SU SAZNALI ZA NJIHOVU VEZU! Mikijev prijatelj RASKRINKAO Rebeku! (FOTO)
Miki Đuričić i Rebeka Popović, Foto: Preentscren/RTV Pink

zaljubio se?!

NJENI RODITELJI SU ODLEPILI KADA SU SAZNALI ZA NJIHOVU VEZU! Mikijev prijatelj RASKRINKAO Rebeku! (FOTO)

Veoma mu se dopala Rebeka

Objavljeno:

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić pokazao je tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga 2" da je veliki romantik i da je veoma zaljubljive prirode.

On je u Beloj kući pokazao simpatije prema novinarki Rebeki Popović, a samo dan pre ulaska u rijaliti je imao vezu koja je trajala dve nedelje.

Miki Đurišić i Rebeka Popović
Miki Đurišić i Rebeka Popović foto: Preentscren/RTV Pink

Da podsetimo, kako je portal Pink.rs pisao, Miki je bio sa skoro duplom mlađom devojkom fotomodelom Sanjom, a zbog razlike u godinama njeni roditelji su se pobunili, a Đuričić je brzo našao zamenu.

Naime, izvor blizak našem portalu otkrio nam je kako je pčelar provodio vreme neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2" i kakve planove ima sa Rebekom.

On je dobijao veoma puno ponuda putem Fejsbuk profila pred ulazak u "Zadrugu". Dve nedelje pre ulaska u "Zadrugu" on se smuva sa pevačicom. On je non-stop spavao kod nje, nismo uspeli da saznamo o kome se radi. Spomenuo ju je dva-tri puta, znamo samo da ima oko 40 godina. Noć pred ulazak je takođe bio kod nje. Ona je njemu na Instagramu poslala poruku i tako su se upoznali. Sa Damirovom devojkom je raskinuo, njeni roditelji su nakon onog teksta o njoj bili jako ljuti, isprozivali su ga kako je ona mator za nju i onda se ona distancirala od njega - rekao je izvor blizak našem portalu i dodao:

Rebeka i Miki
Rebeka i Miki foto: Preentscren/RTV Pink

On svakoj devojci kaže "Ono što se desilo u rijalitiju, to se ne računa, to je moj posao, to je šoubiznis, kada se ja vratim idemo ispočetka". Rebeka se njemu svidela još pre ulaska, imao je on u planu da bude sa njom, ali kako je ulazio na sat-dva, to nije mogao da realizuje. Miki je poprilično zaljubljive prirode. On ne želi se predstavi u boljem svetlu nego što jeste, on svakoj devojci kaže sve svoje mane i vrline. Ona ima interes da se veže za njega, da bi duže ostala. On iz ljubavi, a ona iz interesa", rekao je izvor blizak portalu Pink.rs

Bonus video

POPUSTILE KOČNICE! STRAST IZMEĐU MOSKVE I LAZARA PROKLJUČALA POD POKRIVAČEM: Ovakva scena samo se na filmovima viđa! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.