ZA DOBRA JUTRA, BOLJE SUTRA I ODLIČNE NOĆI: Prva STRANKA se predstavila, a ONA je njihov LIDER! (FOTO)
Parovi, Foto: preenscreen

stiže konkurencija!

ZA DOBRA JUTRA, BOLJE SUTRA I ODLIČNE NOĆI: Prva STRANKA se predstavila, a ONA je njihov LIDER! (FOTO)

Gledaoci su oduševljeni

Objavljeno:

Večeras se odigravaju izbori stranke za parlament!

Prva stranka koja je odlučila da govori bez stida, jeste Ružičina stranka, čije je ona vodeći lider i predsednik.

- Dobro veče dragi gledaoci. Da vam se predstavim, ja sam predsednica stranke, Ljubica Prcković, a naša stranka se zove, stranka ,,Bez stida". Naša parola glasi "Za dobra jutra, bolje sutra i odlične noći". A sada ću vam predstaviti naše ministre - izjavila je Ružica, a potom je predstavila svoje ministre:

- Prvi su Slađana, ministarka slatkih snova, gospođica Medelina - zatim je Slađa izašla za govorinicu i objasnila da je ona zadužena za lepotu, slatkoću i miran san koji je potreban, a to će ostvariti velikom količinom Medela slatkiša.

Parovi
Parovi foto: preentscreen

Sledeći na redu bio je Nikola Lakić, koji je dobio ime ,,Trtović", koji je o svom programu rekao:

- Prdoslav Trtović je moje ime. Verujem da ste upućeni da je naš projekat jedan od najgledanijih programa u našoj zemlji, ali i šire. Zato želimo da postavimo nove standarde, nudimo nove i besprekorne, na zavidnom nivou stajlinge. Ukoliko niste pronašli svoj stil, ja ću se pobrinuti za to. -

Potom je Mastor Džonatan izašao kao ministar koji će biti zadužen za izgled i borbu protiv viška kilograma svojih pristalica. kaad su završili svje predstavljanje, Vojislav Šešelj koji će doneti odluku koja stranka ima najviše potencijala, imao je samo reči hvale za takmičare:

- Moram priznati da su kreativniji od mene, ako su to sve sami osmilili. Svaka im čast za to. Što se tiče Izabele, ona je toliko sposobna, da bi je zamenio za jednu od glavnih plavokosih dama u našoj zemlji - izjavio je Šešelj.

Ovo je prva stranka, očekuju se i sledeće.

Bonus video

MILJANA I MARIJA KULIĆ LETE IZ ZADRUGE?! Osule po produkciji: Sad su i oni našli da podj*bavaju! SPREMA SE HAOS! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.