RUŠI JOJ SAMOPOUZDANJE I TO VIŠE NEĆE MOĆI! Goca Džehverović OPLELA po Anđelu! (FOTO)
Goca Džehverović, Foto: Preentscren/RTV Pink

KO OVDE MANIPULIŠE?!

RUŠI JOJ SAMOPOUZDANJE I TO VIŠE NEĆE MOĆI! Goca Džehverović OPLELA po Anđelu! (FOTO)

Goca je veoma ljuta na Anđela

Objavljeno: 19:39h

U današnjoj emisiji "Magazin In" gosti Sanje Marinković bili su Maja Berović,Milan Colić, Vesna Dedić, Sloba Radanović i Goca Džehverović koji su pričali na temu muško - ženskih odnosa.

Emisija Magazin IN
Emisija Magazin IN foto: Preentscren/RTV Pink

Ovom prilikom Goca Džehverović je otkrila da je Anđelo Ranković, sa kojim je njena ćerka Teodora započela vezu u rijalitiju "Zadruzi" znao da ruši njeno samopouzdanje:

I poslednji pokušava da ruši njeno samopouzdanje. Ona je malo labilna po tom pitanju, mlada je, krenula je u ovaj biznis, ja sam uvek tu da kažem "Sve ti je lepo", "Sve ti je dobro". Ruši joj samopouzdanje pa nije sigurna da li joj je nešto lepo ili dobro. Taj muškarac prepozna jačinu devojke i pokušava da učini da postane nesigurna i da manipuliše sa njom. Ali tako neće moći. Ja ne dam", rekla je Goca.

S obzirom na to da se u poslednje vreme spekuliše da su Teodora i Anđelo ponovo zajedno nama ostaje da sačekamo i vidimo kako će reagovati na ovu Gocinu izjavu.

Bonus video

MARIJANA DIVLJAČKI NASRNULA NA ZERINU, PSOVALA, PA JE UDARILA U OKO: Kada se uključio Čolak, šutnula ga je u POLNI ORGAN! ŽEŠĆI HAOS! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.