DOBRO DA LI POSTOJI NEKI FRAJER SA KIM NIJE BILA? Marijana krije da je bila u šemi sa Lazarom! Varala dečka sa NJIM
Marijana krije mnoge veze, Foto: Printscreen

zadruga 2

DOBRO DA LI POSTOJI NEKI FRAJER SA KIM NIJE BILA? Marijana krije da je bila u šemi sa Lazarom! Varala dečka sa NJIM

- Videli su se nekoliko puta. Znam da mi se Marijana hvalila da je Lazar majstor u krevetu - rekao je izvor blizak situaciji

Objavljeno:

Učesnici Zadruge 2 Lazar Jeremić i Marijana Zonjić bili u tajnoj šemi intimnog tipa, ali to kriju od svojih cimera. Naime, Lazar i Marijana su svoju "vezu" započeli nakon što su se upoznali u jednom rijalitiju u kojem je Jeremić bio gost iako je Marijana tada imala dečka. - Lazar je Marijanu jurio nakon izlaska iz rijalitija. Iako se ona kolebala šta da radi sa njim iako je u tom trenutku imala dečka- priča izvor i dodaje:

Auuu
Auuufoto: Printscreen

- Videli su se nekoliko puta. Znam da mi se Marijana hvalila da je Lazar majstor u krevetu. Mozda bi ta šema potrajala da za sve nije saznao Marijanin tadašnji dečko - navodi sagovornik za Telegraf.

- Iako je pokušavala da spase vezu otkačila je Lazara ali ubrzo je ostala i bez jednog i bez drugog. Čuli su se pred ulazak u Zadrugu i dogovorili da se ne poznaju jer im to.neće odgovarati u rijalitiju jer su pored Lazara i Bane i Savo momci sa kojima je imala nešto pa da ne predstavi sebe u lošem svetlu - završava izvor.

Inače, ona je skoro napravila dramu zbog toga što je povezuju sa svima, ali ona jeste sa svima ili bar tako izgleda!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.