BRUKO I SRAMOTO, ZAGORČALA SI NAM ŽIVOT: Cokina mama napravila haos u vili zbog njenog se*sa s Lakićem!
Foto: Printscreen

OSRAMOTILA PORODICU

BRUKO I SRAMOTO, ZAGORČALA SI NAM ŽIVOT: Cokina mama napravila haos u vili zbog njenog se*sa s Lakićem!

Nikola Lakić je poručio da njegova devojka neće više progovarati ni reč

Objavljeno: 21:29h

Nakon eksplicitnih scena između Coke i Nikole Lakić, uključila se njena mama u vilu i šokirala sve a posebno ovaj ljubavni par.

- Ovo je nešto najgore što roditelj može da doživi od ženskog deteta. Treba da te bude sramota, nisi svestna šta si uradila. Ne znam koji je prag sramote tvoj Aleksandra- besnela je njena mama.

- Ja želim da te pitam zašto si se javila - pitala je Coka svoju mamu.

Ali njena mama je totalno odlepila kada je čula pitanje svoje ćerke.

foto: Printscreen

- Dosta nam je svega, prestani da praviš glupaču od sebe. Tata ti je poručio da ti nikada neće doći u vilu. Zagorčala si život i nama i sebi. Neka te izbace bruko i sramoto. Dosta nam je više tebe i tog tvog dečka.

Nikola Lakić je poručio da njegova devojka neće više progovarati ni reč, već da će biti u njegovoj senci jer on tako naređuje jer je on glava porodice ali nije očekivao brutalan odgovor njene mame.

- Aleksandra jesi li ti ušla u vilu za sebe? Mani se više tog dečka, dokle želiš da te neko ponižava? Imaš li ti dete jezik? Kakva bre ljubav posle 2 mesec, ma da vaša ljubav je vanserijska, ma daj ne budi toliko glupa.

Bonus video

VELJKO NE SKIDA POGLED SA SEKE: Prati je u stopu, a pevačica zablistala u haljini koja je OTRKILA milimetar njenog tela, a tek čizme...

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.