MIKI JE SMRADINA U FAZI RASPADANJA, MAJKA ME JE PRED SMRT UPOZORILA NA NJEGA: Vesna ispričala sve šta ZNA o njima
Vesna oplela po svima, Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

MIKI JE SMRADINA U FAZI RASPADANJA, MAJKA ME JE PRED SMRT UPOZORILA NA NJEGA: Vesna ispričala sve šta ZNA o njima

Oglasila se mama rijaliti igre!

Objavljeno:

Vesnu Rivas su zbog toga što je ona na ovim prostorima rekorderka po broju dana provedenih u rijalitiju, prozvali mamom rijaliti igre. Do nje su stigle informacije da je pojedini zadrugari ogovaraju i ona je ekskluzivno za portal espreso.co.rs prokomentarisala osobe iz "Zadruzi" o kojima nema ni malo lepo mišljenje.

– Ja sam izgleda noćna mora Mariji Kulić, a vala i Zlorki, Mikiju Đuričiću i Mići Groznom - opisala je Vesna nazvala pomenute zadrugare za koje tvrdi da nemaju čistu savet.

Vesna o Zadruzi
Vesna o Zadruzifoto: Printscreen Youtube

– Sve četvoro bi dobili infarkt kada bih im ja ušla u "Zadrugu". Marija je svesna da joj se nisam odužila još za uvrede i laži iz prošlih rijalitija. Osveta sledi. Zlorka je sve super sa mnom kada smo lice u lice, a ovako iza leđa pljuvačina. Još me je davno moja pokojna majka upozoravala na nju - rekla je Vesna za naš sajt.

OVa pevačica, voditeljka i proročica naročito je bila oštra prema Mikiju Đuričiću.

– Miki je smradina u fazi raspadanja. Tolimo mi je kleo majku, da je jadna pred smrt rekla Petru, dok sam ja bila u rijalitiju sa tom džukelom: "Pa, Pero sine, bolje da ja umrem kako mi kaže Miki nego da slušam šta sve mojoj Vesni izgovara". To mu nikada neću oprostiti! A posle nekoliko meseci od smrti moje majke umrla je i njegova majka. Džukela ne razmišlja da jezik reže oštrije od noža - navela je Vesna i dodala da jedva čeka i obračun i sa Mićom, koga naziva Mića Grozni.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.