ŠTITNA ŽLEZDA, GINEKOLOŠKI PROBLEM ILI IZRASLINA NA DOJCI! Koja je zaista Stanijina priča otkrio nam je brat SANI!
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA2

ŠTITNA ŽLEZDA, GINEKOLOŠKI PROBLEM ILI IZRASLINA NA DOJCI! Koja je zaista Stanijina priča otkrio nam je brat SANI!

Nije nam bilo najjasnije o čemu se radi i od kojih sve bolesti boluje Stanija, pa smo pozvali i njenog brata, a razgovor sa njim nam je otvorio oči

Objavljeno:

Stanija Dobrojević - učesnica "Zadruge " i jedan od najisplativijih produkta srpskog rijalitija, trenutno se, priča se, oporavlja od nekakve operacije, negde u Nju Džerziju, u Americi, zbog čega je nedavno i napustila šou.

Zašto nekakve i kako negde!?

Naime, cela starletina agonija startuje štitastom žlezdom, da bi se stvari kasnije značajno zakomplikovale. U toj meri, da je veliko pitanje da li je i sama uspela da popamti ceo spisak bolesti koje su je napale, a redosled dijagnoza i cela ta dramatična priča izgledala je otprilike ovako:

Dok je tako sedela i bezbrižno čavrljala sa jednom od zadrugarki (recimo da je to bila majka od one što je povela i bebu sa sobom), začuo se glas iz produkcije, koji je Staniju pozvao da izađe napolje. Nespretno odglumivši zapanjenost, Stanija je objasnila da je to verovatno zbog zdravlja, i zatim obavestila ostale učesnike "da ako bude ono najgore" (šta god to značilo), krenu da je "pakuju". Usplahirena i uzbuđena, više kao da se sprema za Bali, nego za lekara, Stanija kreće da diktira šta joj od stvari treba napolju. Dok se ona vrzma okolo, oni je pakuju, i ona teatralno izlazi napolje.

foto: Printscreen

Narednih dana, Stanija se logično nije oglašavala, jer je u drami oko svojih zdravstvenih problema, koji zahtevaju hitnu ginekološku intervenciju, i to u Americi. Inače, ona bi ostala do kraja u rijalitiju, objasnila je produkcija, ali je stvar bila toliko urgentna da je morala momentalno u Ameriku. Međutim kako se devojka iz Nju Džerzija idalje nije oglašavala, tu na scenu stupa njena majka Slavica, koja potvrđuje da je reč o ginekološkoj operaciji, koja međutim kako reče ona tad - nije strašna, i tako priča dobija iznenađujući preokret.

Poslednje vesti su hvala dragom Bogu izvrsne. Baš smo se bili zabrinuli, ali eto - devojka iz Nju Džerzija se uspešno oporavlja od intervencije, koja "nije strašna", ali koja je zahtevala hitno napuštanje "Zadruge", i iz nekog razloga urgentno morala da se obavi u Americi. Izgleda da se u Srbiji više ni najobičnije intervencije ne rade, a kako je krenulo uskoro ćemo morati i za kijavicu u Nju Džerzi, po recept za sirup. No, dobro...

Ono što je konfuzno idalje je međutim šta je to Stanija na kraju operisala. Ona je naime zbog problema sa štitastom žlezdom, koje su uzrokovale "traume iz detinjstva", primorana "da pije lekove do kraja života", pa često ide na preglede, a onda je logično na pregledu štitaste žlezde ustanovljena "izraslina na dojci" (jer gde bi se inače ustanovili problemi sa dojkom, nego na pregledu štitaste žlezde), za koju je onda "sama odlučila da je treba operisati, jer se uspaničila", najnovije su vesti.

foto: Printscreen

Stanija se ni posle ovoga nije oglasila, a ni majka se od one potvrde više nije javljala, međutim javio se Stanijin brat Sani, greškom doduše. Kroz osmeh kojim je valjda hteo dodatno da zaintrigira i napravi situaciju još "napetijom", rekao je za Espreso.co.rs:

"Ćaaaooo. Jao ja sam se slučajno javio. Spremem se za posao. Ne bih da pričam ništa. Hajde da se pravimo da se ovaj razgovor nije ni desio. Jel možemo sad kao kad spustimo slušalicu i da se pravimo da niste ni zvali".

Jaaaaooooo!!! Ajdeeee! Straaaava! Možemo i "Žmurke", "Ćorave bake" ili "Kolariću paniću", šta god ti drago... izgleda da Sani isto voli igrice, kao i sestra mu, pa što da ne, "da se malo zezamo"... Nije on međutim imao mnogo vremena, morao je na pos'o, pa smo razgovor završili, a posle istog rešili da verujemo ipak u onu priču da je Stanija negde na Baliju.Organizovala "poslugu" gore u "Zadruzi" da je spakuje, i pun gas. Sedi, ispija koktele, 'ladi je crnac, i šalta instagram, i društvene meže i smeje vam se u facu.

Videcemo jel ce se vratiti❤ @stanijadobrojevic

A post shared by Stanija&Vladimir❤ (@stanija.vlada_love) on

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.