OGLASIO SE DAMIRO OPTUŽBAMA: Nije produkcija kriva, nisu videli KAKO SU ME UDARALI, pi*ali su, a sve kosti me BOLE!
Mc Damiro tvrdi da su ga tukli, Foto: Printscreen

zadruga 2

OGLASIO SE DAMIRO OPTUŽBAMA: Nije produkcija kriva, nisu videli KAKO SU ME UDARALI, pi*ali su, a sve kosti me BOLE!

Samo se uvaljuje u probleme sve više i više

Objavljeno: 18.10.2018. 13:08h
  • 5

MC Damiro je juče, posle nekoliko pokušaja, svojevoljno napustio "Zadrugu", a produkcija je ubrzo objavila da je zbog tog čina diskvalifikovan i da će ga tužiti u iznosu od 100.000 evra zato što je u drugoj sezoni bio bez honorara i odrađivao kaznu iz prve kada je takođe pobegao.

Međutim, ubrzo su se potom pojavile strašne informacije da su Damira tukli pre nego što je napustio Šimanovce, pa čak da je to uradilo obezbeđenje. On se dugo nije oglašavao u javnosti, niti za medije, niti na društvenim mrežama, ali je rano jutros rešio da prekine ćutnju i kaže da je istina da je u bolovima i da je to razlog izlaska.

On je takođe pokazao fotografiju sa 200 dinara i objasnio da je to sve sa čim je izašao iz "Zadruge".

Prva oglašavanje repera
Prva oglašavanje reperafoto: Printscreen

- Izvinite duše moje, bolelo me je. Nije produkcija kriva jer nije videla kada su me sinoć udarali. Za moje zdravlje bih izašao 3.000 puta, a nekima sam vredan ovoliko kao na slici jer je ovo jedino sa čime sam izašao. Ja sam MC Damiro, nikada moje fanove ne bih izdao da me moje kosti nisu bolele! Pišali su po mom krevetu, polivan sam vodom i govnima, sve sam izdržao, ali ne mogu da spavam od bolova. Izvinjavam se dobrim ljudima koji me podržavaju - poručio je Damiro u prvom obraćanju javnosti.

 

Ovakav napad na ljude koji rade pri Zadruzi, verovatno će ga koštati još više jer verujemo da ovakve optužbe neće proći bez posledica. TV Pink ga ionako tuži zbog 100.000 evra zbog bežanja iz rijalitija i duga od prošle sezone, a sa ovakvim stavom moguće je da će dobiti još jednu tužbu zbog klevete.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media