HTELA JE DA ZAŠTITI DRUGARICU, PA ISPAO INCIDENT: Toliko su se častili uvredama da je svima bilo neprijatno (VIDEO)
Foto: Printscreen

PAROVI

HTELA JE DA ZAŠTITI DRUGARICU, PA ISPAO INCIDENT: Toliko su se častili uvredama da je svima bilo neprijatno (VIDEO)

Sve šta je atraktivna takmičarka želela da istakne, jeste da uopšte nije bio džentlmenski korak taj koji je Đole napravio

Objavljeno:

Ilijana Vagić važi za jednu od borbenijih devojaka u vili, što je dokazala želeći da odbrani svoju rijaliti drugaricu Enisu Bajramović.

Naime, Đorđe Tomić želeo je da se opravda, što mu nije pošlo za rukom, ali nakon što je zaista učinio preljubu prema svojoj, sad već bivšoj devojci Enisi, pa je ušao u sukob sa plavokosom takmičarkom.

foto: Printscreen

- Ti si prema ovoj devojci ispao toliko loš, zato nemoj sad prekko nje da se kačiš na mene - vikala je Ilijana na Đoleta, ali joj ni on nije ostao dužan.

Sve šta je atraktivna takmičarka želela da istakne, jeste da uopšte nije bio džentlmenski korak taj koji je Đole napravio:

- Ti misliš da si ispao ovim gestom džentlmen, da li stvarno to misliš -

Dok je šminkerka sedela sa strane i posmatrala celu situaciju, Đole i bivša Dikina ljubavnica su se prepucavali, a potom i pokrenuli lavinu uvreda.

U videu koji sledi, pogledajte kako je to bilo:

Bonus video

DA LI JE PESMU NJOJ POSVETIO? Ona se kaje, ali u krevetu drugog muškarca! PREVARENI BIVŠI MOMAK Mine Vrbaški poslao BRUTALNU poruku u etar!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.