UUU BIĆE BELAJA! SA OVIM DRVETOM ĆU DA UBIJEM NEKOGA: Rada Vasić počela da URLA i PRETI po ZADRUZI! (VIDEO)
Rada Vasić, Foto: Preentscren/RTV Pink

sledi revanš!

UUU BIĆE BELAJA! SA OVIM DRVETOM ĆU DA UBIJEM NEKOGA: Rada Vasić počela da URLA i PRETI po ZADRUZI! (VIDEO)

Žalila se pojedinim ukućanima

Objavljeno:

Zadrugari su nakon uspešnog zadatka dobili sokove koje su ravnomerno podelili, a kako je bilo vreme da ručaju, Rada Vasić odlučila da sebi i svojim sinovima Miki i Gibi Vasić pripremi ručak kada je shvatila da joj je neko ukrao hranu.

Rada Vasić
Rada Vasić foto: Preentscren/RTV Pink

Ona se na sav glas žalila zašto baš njoj uzimaju hranu kada ona uvek kad daje drugima. Dok su neki misli da je to sve uradio Branislav Radonić Brendon, ona je i dalje nastojala da osuđuje takvo ponašanje.

Sad mi sve ukrali, ne mogu da verujem. Ne mogu da živim od njih, lome vangle. Šta mi više rade, sa ovim drvetom ima da ubijem nekog. Ovo drvo stavi, stavite mi da ubijem đavole, da ubijem nekog i odmah na robiju da idem. Nas je troje, šta nas ostavljaju bez hrane", vikala je Rada Vasić.

Rada Vasić
Rada Vasić foto: Preentscren/RTV Pink

Pare ne smem da ostavim, cigare, pasulj, sve mi uzmu. Sve su mi uzeli. Šta da kažem, uzela sam drvo, šikljaće krv na sve strane ", žalila se Rada na sav glas.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Bonus video

MUŠKARCI KOJI UĐU U RIJALITI SU SLEPCI: Marija Kulić spustila na zemlju zadrugare, zbog njenih SUROVIH reči svi će se zapitati! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.