Tamara Đurić: Kristijan moli Staniju za siću od 25 hiljada!

uadara tamo gde najviše boli

Tamara Đurić: Kristijan moli Staniju za siću od 25 hiljada!

Iako su Kristijanove pretnje upućene Tamari bile toliko ozbiljne da je zbog njih završio u zatvoru, klaberka ne prestaje da ga proziva
Objavljeno: 17:46h

Klaberka, Tamara Đurić, zbog koje je Kristijan nedavno proveo neko vreme u pritvoru, ponovo je rešila da napadne Golubovića. Naime, Tamara je oplela po bivšim cimerima sa "Farme", Kristijanu i Staniji, koji ne prestaju da se svađaju oko podele starletine nagrade. Spremi mi 25.000 evra! Procureo tajni snimak! Ovako je Kristijan reketirao Staniju! (VIDEO) Iako Kristijan smatra da je upravo on zaslužan za Stanijinu pobedu i traži polovinu novca, ona ga je otkačila. Tamara, njihova ljuta protivnica sa imanja, smatra da su oboje time pokazali koliko su jadni i konačno otkrili svoje pravo lice.

- Kristijanu se poslednjih meseci sve samo obija o glavu. Prvo ga je drugarica izdala za novac, ispao je glup i smeje mu se cela Srbija. Na imanju je pričao o milionima, a sada moli za 25.000 evra, to je mnogo jadno. Gde su mu ti silni milioni sada?! Znao je u rijalitiju da priča kako je bogat i imućan, a sada juri i proganja jadnu Staniju za pare - rekla je Tamara i dodala da je njihovo prepucavanje smešno. Kristijan opet pokušava da izbegne robiju: Evo kako sada hoće da nas isfolira!
- Cirkus ponovo gostuje u našem gradu, to je možda najbolje objašnjenje za njihovo ponašanje. Mogu da uzmu kombi i da budu putujući cirkus, pošto su obični cirkuzanti. Svađaju se zbog nekoliko hiljada evra - ističe Đurićeva, koja neće krivično goniti Golubovića zbog pretnji koje joj je uputio putem Fejsbuk mreže. Kristijanovi ljudi maltretirali Staniju! Žestoki momak pretio starleti! Voleli se, dok nije došlo do para! - Perem ruke od Kristijana, neka bude srećan što ga neću goniti krivično. On je ispao dovoljno smešan, treba da ode u zatvor da skine ljagu sa sebe koju je napravio u rijalitiju. On je jedan mučenik koji se borio i crnčio u rijalitiju, da bi sada jurio tamo neku Staniju da mu da pare kako bi imao da preživi - istakla je klaberka.
Kristijan je završio u zatvoru zbog toga što je pretio Tamari putem Fejsbuka. Ona je na saslušanju ispričala da je Kristijanove pretnje ne plaše i da smatra da je on to napisao u afektu, kao i to da je za Golubovića ludnica, a ne zatvor. Zahvaljujući Tamarinom svedočenju Kristijan je ranije pušten iz zatvora i odmah je počeo da juri Dobrojevićevu za novac. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.