STRAŠNO! Kija Kockar ima RAK?
Kija ispred klinike, Foto: Printscreen

užasne vesti

STRAŠNO! Kija Kockar ima RAK?

Ekipa emisije usnimila je i Kiju Kockar kako odlazi na Institut za onkologiju i radiologiju na lečenje.

Objavljeno: 13:05h

U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", u sredu, 17. oktobra od 22 sata na TV Pink, gledaćete nekoliko ekskluzivnih priča.

Prva od njih istražuje kako se odvija život porodice Marjanović nakon što je Zoran oslobođen optužbi za ubistvo svoje supruge Jelene. Ekipa emisije posetila je i nasip ispod kojeg je ubijena ova pevačica gde je zatekla neočekivani prizor. O čemu se radi pogledajte u samoj emisiji.

Soraja Vučelić je nestala jednog trenutka i zabrenjen joj je ulazak u Srbiju zbog toga što je obeležena kao osoba koja nosi bezbedonosni rizik. Paparaci ove emisije pronašli su je u Crnoj Gori i doneli priču kako ova straleta izgleda sada, pet meseci nakon što nije viđena u našoj zemlji.

Kija usnimljena
Kija usnimljenafoto: Printscreen

Ekipa emisije usnimila je i Kiju Kockar kako odlazi na Institut za onkologiju i radiologiju na lečenje. O čemu se radi ostaje da vidimo u samoj emisiji. A takođe ovoj rijaliti zvezdi nastavili su da beleže i saobraćajne prestupe od kojih je jednom tokom potere za njom kaznila i policija.

Tu su i snimci Stanije Dobrojević nakon što je izašla iz rijalitija Zadruga 2 zbog navodnih zdravstvenih problema.

Ekipe "Paparazzo lova" pratile su i Lidiju Vukićević koja je najavila svoje drugo venčanje, kao i Seku Aleksić koja je vreme provodila sa svojom porodicom, suprugom Veljkom i sinom Jakovom. Ova emisija donosi i najnovije snimke Nataše Bekvalac sa ulica Beograda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.