AUUUUU ISPLIVALA ISTINA O STANIJI I NJENOM DEČKU: Ima napolju nekoga ko je MATOR I OŽENJEN, a deli ga sa REBEKOM!
Stanija i Rebeka imaju istog "čiku", Foto: Printscreen Youtube

šok!

AUUUUU ISPLIVALA ISTINA O STANIJI I NJENOM DEČKU: Ima napolju nekoga ko je MATOR I OŽENJEN, a deli ga sa REBEKOM!

Jelena Krunić otkriva tajnu koju su pokušale da sakriju Stanija i Rebeka Popović.

Objavljeno:

Kako Jelena navodi, njih dve su se pre ulaska u "Zadrugu" vođale sa istim čovekom. U pitanju je stariji muškarac koji je u braku i ima decu.

- Šokirana sam kako Stanija morališe Luni, a ona prva naskače na oženjene muškarce. Rebeka i ona dele istog momka, matorog biznismena koji ih finansira. Taj čikica ima ženu i dvoje dece, pa je trebalo da stavi prst na čelo pre nego što je krenula da drži slovo o moralu Luni - otkrila je aktuelna zadrugarka i nastavila:

Otkrila 'istinu
Otkrila "istinu"?foto: Printscreen Youtube

,- Rebeka i Stanija znaju jedna za drugu, a u rijalitiju su se ponašale kao da se ne znaju, što mi je odvratno. Ignorisale su se jer ne žele probleme sa bogatim čikicom. Čula sam da im je on zapretio da se slučajno ne zakače i u žaru borbe kažu nešto što ne bi trebalo da se zna. Zato su se sve vreme izbegavale - tvdi Krunićeva, koja je spremna da raskrinka dugo čuvanu tajnu.

- Ukoliko mi se ukaže prilika, naravno da ću ih raskrinkati. Posebno će mi biti drago što ću Staniji u lice moći da saspem da je jedino ona ta koja krade tuđe muškarce i ne bira sredstva, gazi preko mrtvih samo da dobije šta želi. Luna je za nju izmislila finoću - zaključila je Krunićka za Srpski Telegraf pred ulazak u Belu kuću, ne znajući da će Stanija ubrzo napustiti rijaliti.

U međuvremenu, Stanija je izašla iz "Zadruge" zbog zdravstvenih problema, te Jelena nije u prilici da otkrije ovu tajnu, ali budući da je Dobrojevićeva najavila povratak nakon intervencije u Americi, ne treba da se čudi kada njena tajna bude obelodanjena!

Kako Krunićeva nije više samo osoba bliska zadrugarima, već i jedna od takmučarki - očekuje se haos jako brzo!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.