MIKI OTKRIO STRAŠNU BRENDONOVU TAJNU: Pominjala se čak i PRETNJA UBISTVOM! (VIDEO)
Brendon i Miki se posvađali zbog sudije Snežane Ilić, Foto: Printscreen

ŽESTOKA SVAĐA

MIKI OTKRIO STRAŠNU BRENDONOVU TAJNU: Pominjala se čak i PRETNJA UBISTVOM! (VIDEO)

Žestok sukob tokom emisije

Objavljeno:

Miki Đuričić je stao u zaštitu Snežane Ilić, koja je proteklih dana tvrdila da je Branislav Radonić Brendon maltretira.

– Ne budeš li je ostavio na miru tek ću se iživljavati. Čovek priča da je toliko pametan. Čovek je polupismen. Ne može ženi koja je radila u sudu 39 godina da govoriš da je primala mito - rekao je Miki.

– Ja to nisam rekao. To ste vas dvoje došli i rekli - branio se Brendon.

– Ljudi ovo gledaju. Zna se tačno šta je gospođa njemu rekla i on gospođi. Ja znam celu tu priču, ja znam gospodina iz prethodnog rijalitija. To je neko ko je verovatno maltretiran čitav život, dolaziš iz male sredine. Glupo mu, nije izašao iz plakara nikada javno. Maltretiran, nazivan pogrdnim imenima i to su kompleksi i on čovek ni na koga ne sme da uradi ovako jakog ni u privatnom životu ni ovde. To su traume, to treba razumeti. Čovek koji je maltretiran čitav život. Čovek koji je manji od makovog zrna, došao je u rijaliti u kome je sve dozvoljeno i psihičko maltretiranje i psihičko nasilje i on je od svih ovih ljudi, našao ovu ženu od 60 godina da maltretira. Naziva razmin imenima, da je provocira - tvrdio je Miki.

– Ti si uvek Miki pametan da pametuješ drugima, a tebi neko nešto kad kaže ti zabadaš pesnicom i pretiš ubistvom. Ti si meni pretio ubistvom iza ćoška. Da će me izbosti nožem mi je pretio - otkrio je Brendon.

Mnogi su napali Brendona, a neko ko je stao u njegovu odbranu je Zorica Marković, koja tvrdi da Snežana sve preuveličava.

– Ja sam čula mnogo teške reči sa strane Snežane upućene Brendonu. Znači ovde nisam ni na jednoj strani, naprotiv uvek ću prvo nju zaštititi, ali ja ne mogu da lažem ono što nije bilo. Kada su uvrede u pitanju tu je Snežana gora i pretnje i uvrede. Toliko sam ja čula - tvrdila je Zorica.

BONUS VIDEO: Katarina žestoko isprozivala Doroteu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.