AKO NISTE ZNALI ŠTA JE PSIHIČKO MALTRETIRANJE, POGLEDAJTE SNIMAK! Jezivi odnosi muškarca i žene koji nisu za primer
Bane maltretira Zerinu, Foto: Printscreen

zadruga 2

AKO NISTE ZNALI ŠTA JE PSIHIČKO MALTRETIRANJE, POGLEDAJTE SNIMAK! Jezivi odnosi muškarca i žene koji nisu za primer

Urlala i ponavljala kako više ne može...

Objavljeno: 09:37h

Iako su u rijaliti šou "Zadruga 2" ušli tvrdeći kako su skladan par, jedino što su gledaoci ispred malih ekrana mogli da vide od Zerine Hećo i Baneta Čolaka od početka emitovanja istog, to su svađe, dranje, urlanje i najsurovije psovke. Konstantne rasprave između ovo dvoje, uglavnom su uzokovane Banetovom ljubomorom i posesivnošću, mada je poslednjim ispadom ovog tipa uspeo da prevaziđe i samog sebe. Ako se po jutru dan poznaje, ova bi veza lako mogla da se pretvori u jednu od onih koje se završavaju i fizičkim nasiljem, s obzirom na to da je verbalno i psihičko već uveliko prisutno, te da ono polako ali sigurno kod ovo dvoje "ulazi u crveno".

Poslednji snimak psihičke torture Baneta nad Zerinom, možda ne otkriva kompletnu raspravu, ali je deo koji je prikazan, sasvim dovoljno mučan, da vam se na trenutak okrene želudac.

Bane opet 'drobi
Bane opet "drobi"foto: Printscreen

"Da je prošao neko i tebe poljubio ja ne bih imao problem sa tobom nego sa njim. Otišao bih i njega pitao - šta ti imaš da ljubiš moju devojku!?" - evidentno uznemiren optužio je ljubomorni Bane Zerinu, koja ga je u neverici posmatrala, a onda u pokušaju da mu objasni da ne razume šta od nje hoće, zaurlala je: "A što nisi otišao onda da pitaš, čovek mi je dao grašak. Ne znam o čemu pričaš?" - vikala je Zerina. "Zato što je to davanje graška. Meni ne smeta to. Meni smeta tvoja reakcija na to." - insistirao je Bane, na šta je Zerina ostala potpuno zapanjena: "Kakva reakcija je bila na davanje graška!?" - šokirano ga je posmatrala, pa kad je konstatovala kako ne može više, za Baneta je to bio okidač da krene sa prebacivanjem kompletne krivice na nju.

"Nemoj. Idi se ubij. Idi sad plači, idi kupaj se tako pokunjena, tužna, jadna i bolesna. Jadna Zerina. Najlakše je tako. Svaki razgovor se završi tvojim urlanjem i na kraju se pokupi i ode i na kraju sve pod tepih. I tako sve ukrug, dok se jednog dana ne napuni i eksplodira. Jer ne vredi. Jednom mi je Jasmina rekla - sine, ne vredi što si bolji prema ljudima to su oni gori prema tebi. I ja ne slušam nju nego mislim da budem dobar, i evo šta dobijem od toga kad sam dobar" - pokušao je da poentira Bane, dok je Zerina izlazila iz sobe u neverici. "Pobegni uvek od problema, to najviše volim. Samo šturica i to je najbolje" - viknuo je Bane za njom.

Pa iako je već nekoliko puta Zerina pokušala da objasni svom dragom kako često izgubi želju da bude sa njim upravo zbog njegovih bespotrebnih ispada i izmišljanja svađa gde ih nema, za njega to izgleda nije bio dovoljan alarm, nego je umesto toga odlučio da dodatno zakuva celu stvar, i to ovog puta raspravom oko graška.

Da je Zerina ozbiljno počela da gubi živce zbog psihičke torture koju svakodnevno trpi od strane svog dečka, više je nego jasno, a izgleda da je pitanje trenutka kada će verbalni maltret preći na sledeći nivo.

Situacija među njima je sve napetija kako vreme prolazi, a čini se kao da se njihov odnos sve više narušava.

Oni su se noćas dugo svađali, a pale su i teške reči.

- Ti meni kažeš da sam ti pao u očima nakon svega što sam se odrekao zbog tebe, p*čka ti materina pogana. P*čko jedna! Ako ne možeš da sediš da rešimo, ne želim više da te vidim - rekao je Bane. Ona je taktizirala i navodno ljuta pokušala da ode, ali je ipak ostala i raspravljala se sa njim i tako su se vozili u krug, a pomirenja nije bilo na vidiku.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Jovana Veljković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.