SAŠKA KARAN OTKRILA MRAČNU TAJNU PORODICE KULIĆ: Otac je Miljanu trudnu TUKAO, vukao je za kosu!
Saška i Miljana su bile nerazdvojne, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

užas

SAŠKA KARAN OTKRILA MRAČNU TAJNU PORODICE KULIĆ: Otac je Miljanu trudnu TUKAO, vukao je za kosu!

Saška Karan se još uvek oporavlja od Zadruge 1, ali priznaje da gleda i novu sezonu i kako kaže, strašno se nervira! I to najviše zbog Miljane i Marije Kulić.

Objavljeno:

- Kada je Marija Kulić u rijalitiju izgovorila da sam Miljani možda bila lažni prijatelj, bilo mi je došlo da razbijem televizor! Htela sam da uletim u Zadrugu, da joj svašta kažem, samo me moj Sale sprečio. Pa ja nikada nikome nisam bila lažni prijatelj. Rekla bih joj:

- Hej ženo božija, šta to lupetaš, kako se usuđuješ? Ako Miljani nisam bila pravi prijatelj, kome sam bila? Pa ja sam toj devojci bila bolja majka od Marije! Ja se sa Miljanom jesam svađala u Parovima. Ali, uvek mi je nje nekako bilo žao - započinje Saška i nastavlja:

Žao joj je Miljane
Žao joj je Miljanefoto: Marina Lopičić

- I ona je, kao i ostali, ušla tamo da zaradi neki dinar. Dobro, dok nije zatrudnela, to je ok. Ali užasno mi je bilo što je trudna bila u rijalitiju. Još užasnije što je u rijaliti došla sa bebom. Ne bih to u životu uradila pa da hleba nemam da jedem, da umirem od gladi. Pa nije ta bebica igračka! Ne razumem njene roditelje koji su to dozvolili. Miljana je žrtva svojih roditelja. Nikad neću zaboraviti kako mi je u Zadruzi pričala kako je otac tukao i vukao za kosu dok je bila trudna, ono malo što je bila sa njima, između dva rijalitija. Plakala je dok mi je pričala kako mora da hrani sestre, da izdržava celu porodicu, kako je roditeljima ostavila pare za kuću. Pokušavala sam da je utešim, a srce mi se cepalo od njene priče. Ma zbog nje sam se svađala sa svima, štitila sam je, govorila joj da se obuče, da ne seda na beton onako trudna, ma svašta...I sad mi je žao te devojke! Ali, opet, zna i ona odlično da isprovocira, uvredi, pogodi u živac, da se isfolira, nije naivna. Ne znam, u principu mi je žao te jadne dece koje su žrtve roditelja - zaključila je Saška.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.