PRAVA ISTINA O LUNI I SLOBI! OTKRIVAMO sve laži bivše ljubavnice i bivšeg muža! Oni pojma više nemaju šta PRIČAJU
Ko im veruje?, Foto: Printscreen Dailymotion

zadruga 2

PRAVA ISTINA O LUNI I SLOBI! OTKRIVAMO sve laži bivše ljubavnice i bivšeg muža! Oni pojma više nemaju šta PRIČAJU

Još dok je trajala Zadruga 1, raspredalo so o raznim lažima čuvenog tria

Objavljeno:

Sada kada su navodno svo troje krenuli svojim putem, opet su počele da kolaju razne priče. Dok Luna suze roni svaki dan u Zadruzi prisećajući se "divnih" momenata sa oženjenim pevačem, Kija Kockar i Sloba s druge strane ne razgovaraju više i to zbog njegovih laži.

Da nešto nije u redu, može da se primeti u kontradiktorinim izjava sa obe strane, tačnije i sa Lunine i sa Slobine.

Počećemo ispočetka, tačnije o događajima za koje su u poslednje vreme slagali ili su se tako upleli u mrežu tračeva da nisu ni svesni kakav kontraprodukt prave.

Šta pričaju ovi ljudi?
Šta pričaju ovi ljudi?foto: Printscreen Youtube

Sloba radanović pričao je do skoro kako su se on i Luna samo čuli pred njen ulazak u Zadrugu, onda je rekao ipak kako su se videli kada je i Luna to ispričala, a onda se ispostavilo da su ipak pričali i poslednji dan u karantinu i to video pozivom. Sada govori kako su se viđali i ranije jer je dolazio kod nje po neke stvari i zato je eto bio kod nje.

Naime ova izjava usledila je kada je Kurir objavio paparaco fotografije na kojima se jasno vidi da Sloba izlazi iz Luninog stana, ali na slikama ne nosi ništa od "stvari" u rukama.

Možemo samo da se zapitamo i ako je već uzimao stvari, što nije uzeo i majice u kojima Luna spava, jer je opet izjavio kako su one ostale u džakovima u Zadruzi.

Kad smo stvari i uzimanj, davanja, treba da napomenomo da je Luna rekla kako je Slobi vratila sve stvari kada je posetila Draginju u Zrenjaninu na rođendanu.

Dakle, zaključak, da li je Luna i Sloba nemaju dovoljan fond reči da objasne šta se zaista desilo, pa samim tim sve deluje kao ozbiljna mutljavina ili su zaista dva "lažova notorna"?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.