ŽIZELA ISPRIČALA O PRVOM POLJUPCU: Njen najveći blam je prvi dečko! Pobegla je kod drugarica zbog SE*SA!
Žizela o blamu, Foto: Printscreen

parovi

ŽIZELA ISPRIČALA O PRVOM POLJUPCU: Njen najveći blam je prvi dečko! Pobegla je kod drugarica zbog SE*SA!

Na red je došla Ivana Živković, na društvenim rmežama poznatija kao Žizela. Ispričala je o svom prvom poljupcu, koji je za nju ostavio najinteresantniji momenat, jer je relativno sveže pamćenje, kog se vrlo rado seti.

Objavljeno: 10:09h

Njeni ljubavni problemi poznati su širokom auditorijumu, ali ove detalje još niko nije znao.

- Moj blamn vezan je za moj prvi poljubac koji se desio 2006 godine sa jednim dečkom kog sam upoznala u deiskoteci, pa smo mi bili zajedno, ali kao jer nismo imali ništa - započela je Ivana, pa dodaje:

- Izašla sam sa drugaricama, i mi smo se pred njima poljubili pa smo se onda dopisivali, i onda smo rešili da idemo kod njega u stan. Počeli smo da se hvatamo, i on ode do toaleta a ja se obučem i pobegnem jer mije bilo neprijatno i odem kod svojih drugarica u diskoteku - ispričala je Žizela, pa je ispričala da sada kada ga vidi na ulici seti se svega i bude joj baš smešno zbog toga što se desilo, ali je onda ispričala o svom prvom intimnom odnosu:

- A moj prvi se*s se desio 2008 godine, sa jednim dečkom kog sam volela 10 godina - ispričala je internet senzacija.

Međutim, takmičarima je bilo čudno kako je Ivana bila sa dva različita dečka, u dve različitie situacije koje se nisu podudarile, ali im je svakako bilo zanimljivo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.