TVRDI DA JE MINA IMALA TEŠKO DETINJSTVO I DA JE BILA U HRANITELJSKIM PORODICAMA: Ivana Vrbaški SPREMNA ZA SUD!
Ivana Vrbaški, Minina majka, Foto: preenscreen

zadruga 2

TVRDI DA JE MINA IMALA TEŠKO DETINJSTVO I DA JE BILA U HRANITELJSKIM PORODICAMA: Ivana Vrbaški SPREMNA ZA SUD!

Sprema tužbu zbog ovih laži!

Objavljeno:

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", podigli su veliku prašinu domaće javnosti, a njihovi životi, sudbine, porodica, bivše i sadašnje ljubavne veze izazivaju veliko interesovanje publike.

Jedna od učesnica koja je svakako ostavila veliki trag svojim boravkom u prvoj, ali i drugoj sezoni "Zadruge", jeste Mina Vrbaški. Na adresu portala Pink.rs javila se verna gledateljka koja tvrdi da je Mina imala jako teško detinjstvo, te da je jedan deo svoje najranije mladosti provela u hraniteljskoj porodici.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški foto: Printscreen

Ona navodi da je zadrugarka na hraniteljstvu bila čak osam godina, a kako bi proverili ove informacije, stupili smo u kontakt sa Mininom majkom, Ivanom Vrbaški, koja nam je otkrila da je već čula ove navode i da je spremna da žestoko odgovori.

- Ja sam uputila tužbu zbog toga. To je neverovatna laž i boleština. Sad idemo na sud. Ovoga puta neću da ćutim, godinu dana sam ćutala i vikala "Dobro, u redu je", ali na to stvarno nemam nameru da otćutim. Ono je odvratno, ni jedna reč nema veze sa životom. Ne znam ko je mogao to da kaže. Jako bih volela da se sretnem sa tom osobom, a onda joj ne bila u koži. Zaista ne znam ko može takve dezinformacije da daje, to je igranje sa ljudskim životima. To su ozbiljne stvari, ozbiljne optužbe nije to "Mina radila ovo ili ono" - rekla je Ivana.

Ona nije krila svoju zgroženost ali i uzrujanost ovakvim navodima, te je istakla da će ovoga puta stvari isterati na čistac i da neće dozvoliti da neko na taj način kalja ugled njene ćerke, ali i kompletne porodice.

Bonus video:

ĐURIČIĆ SE OPET ŽENI?! REBEKA I NE SLUTI ŠTA JE ČEKA: Kad Nadežda sazna napraviće LOM! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.