LUNA PRIZNALA KOLIKO DUGO NIJE IMALA ODNOSE: A onda se prisetila sa kim je to bilo POSLEDNJI PUT!
Luna Đogani, Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNA PRIZNALA KOLIKO DUGO NIJE IMALA ODNOSE: A onda se prisetila sa kim je to bilo POSLEDNJI PUT!

Izletelo joj je nešto što nije želela da se zna

Objavljeno:

Luna Đogani nesvesno je otkrila činjenicu da mesecima nije imala se*s, kao i to da kada je poslednji put učinila to upravo bilo sa Slobom Radanovićem.

Luna i Sloba u prošloj sezoni 'Zadruge
Luna i Sloba u prošloj sezoni "Zadruge" foto: Printscreen/Youtube

Iako je u "Zadrugu 2" došla da sebe prikaže u mnogo boljem svetlu, Luna se svakodnevno bori sa činjenicom da ne može da preboli bivšeg.

"Ne mogu više da se ponavljam, Sloba mi se zgadio. Ipak, kad god sam u nekoj sobi gde smo bili on i ja, setim se njega. Kada vidim Aleksandru i Davida kako se ljube na klupi, setim se da smo i mi to radili. Ja ne pričam o Slobi kada sam napolju jer imam prijatelje i život, nemam kad da mislim na njega. Ali ovde je drugačije", počela je Luna.

Na pitanje da li postoji neki dečko iz rijalitija koji joj se dopada, Đoganijeva je kao iz topa odgovorila da nema, a potom joj je izletelo nešto što nije želela da se zna.

"Niko mi nije zapao za oko. Nijedan muškarac ovde nije moj tip i neću na silu da se zaljubim. Pa ja nisam bila ni sa kim otkako sam izašla iz 'Zadruge' u junu, nisam imala muškarca, seks. Ogorčena sam na njih", rekla je ona, a kada je shvatila šta je ispričala, skrenula je temu.

Miljana Kulić je morala da prokomentariše situaciju koja se dešava u "Beloj kući" te ni ovog puta nije prećutala kada je reč o Luni.

"Ona je samo nesrećna. Stalno traži od produkcije da joj se uvede neki muškarac. Luna ne zna da bude u rijalitiju sama, njoj trebaju dečko i seks", rekla je oštro Miljana.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.