KIJA PRVI PUT OTVARA VRATA SVOG DOMA! Saznajte EKSKLUZIVNO kako izgleda novi stan popobednice Zadruge! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

NOVO GNEZDO

KIJA PRVI PUT OTVARA VRATA SVOG DOMA! Saznajte EKSKLUZIVNO kako izgleda novi stan popobednice Zadruge! (VIDEO)

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruga, Kristina Kija Kockar započela je pevačku karijeru

Objavljeno: 19:21h

Najpopularnija emisija o poznatima, Premijera - Vikend specijal i ove nedelje tačno u 14 časova na TV Pink donosi najaktuelnije priče o domaćim, ali i stranim zvezdama.

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruga, Kristina Kija Kockar započela je pevačku karijeru i svakog vikenda nastupa kako po Srbiji, tako i širom Evrope. Mnogi kažu da je učešćem u Zadruzi i te kako profitirala, a Kija po prvi put, za Premijera - Vikend specijal, otvara vrata stana koji je nedavno kupila. Kako izgleda Kijin stan, ali i šta se novo događa u njenom životu, saznaćete upravo ove nedelje na TV Pink.

foto: Damir Dervišagić

O razvodu Nataše Bekvalac od Luke Lazukića ne prestaje da se piše, a u ovonedeljnoj emisiji saznaćete zbog čega je popularna pevačica ponovo bila u policiji. Podsetimo, osim što je pokrenula parnicu za razvod braka, Nataša je podnela i tužbu protiv Luke za porodično nasilje, a šta je ovog puta bio razlog za posetu policiji, za vas istražuje ekipa emisije Premijera - Vikend specijal.

Ove nedelje otkrivamo i koje su to bile prve profesije nekih javnih ličnosti, a na jednom mestu ćete videti i sve voditeljske lapsuse.

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih vesti iz života poznatih, zato ne propustite Premijera - Vikend specijal u nedelju 14. oktobra od 14 časova samo na TV Pink!

Bonus video

PEVAČICA SE REKREIRA UZ TENIS: Neda Ukraden kao Navratilova!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.