GLUMILA SI MI MAJKU: Luna sve sasula u lice Mariji! (VIDEO)
Luna odgovorila na Marijina ogovaranja, Foto: Printscreen

ogovaranje

GLUMILA SI MI MAJKU: Luna sve sasula u lice Mariji! (VIDEO)

Neprijatan snimak za Lunu

Objavljeno:

Sinoć je zadrugarima emitovan snimak na kojem se čuje kako Marija Kulić ogovara Lunu Đogani.

Sinoć emitovan snimak na kome Marija ogovara Lunu
Sinoć emitovan snimak na kome Marija ogovara Lunu foto: Printscreen

– I sad odjedared svi je vole. Za sedam dana narod toliko zavoleo Lunjaru? Za sedam dana? Ma ona ne postoji bez muškarca u rijalitiju. Prošla priča je bila samo zato što je rasturila brak. Ovde šta ona radi? Šta sad ona radi ja ne znam - ovo su bile neke od prozivki koje je Marija izgovorila u emitovanom snimku.

Ona je čak dok je ogovarala Lunu sa Radom Vasićem, pominjala da je Luna htela da pravi afere sa Lazarom Jeremićem i Vladimirom Tomovićem. Luna je bila zgrožena zbog svega što je čula u emitovanom snimku.

– Inače, danas beše govorila da ona ne voli da ogovara, je li tako? Ne zanima nju ogovaranje i tako to. Nju jednostavno ja bolim, ja to znam, ona ne može očima da me gleda. Ona je puna mržnje prema meni i ja ne znam zašto, ali opet kažem, totalno mi je nebitna, neinspirativna, nemam želju da je komentarišem. Ona neka nastavi da priča, meni daje reklamu. Tačno je mene ljudi vole i ona to dobro zna, to se vidi po svemu ostalom da me obožavaju i to nju najviše boli, i nju i njenu ćerku. Što se tiče muškaraca, ja mogu da sedim u ovoj fotelji do kraja rijalitija, meni ne treba niko. I to je boli, zato i komentariše. Ne moram da pravim budalu od sebe, da skačem na svaku priču, da se svađam, da udaram, da vređam roditelje da bih bila bitna. Ne zameram joj ništa. Ona pokazuje koliko je ogorčena i koliko je puna mržnje. Ja nisam, ja nju ne komentarišem jer je ne vidim - rekla je Luna i navela da se ona nije motala oko Vladimira i Lazara već oni oko nje, a da je Marija pokušala da joj glumi mamu i savetnicu, a sada je napada.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.