POMOZITE MI, UMREĆU: Coka iznenada dobila NAPAD! Hitno prevezena u bolnicu!
Foto: Printscreen

PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA

POMOZITE MI, UMREĆU: Coka iznenada dobila NAPAD! Hitno prevezena u bolnicu!

Producenti su odmah sišli u vilu kako bi Coku odveli u bolnicu

Objavljeno:

Aleksandra Tasić Coka završila je u bolnici nakon što joj je u sredu uveče naglo pozlilo! Učesnica Parova trpela je nesnosne bolove, a lekari su ustanovili da ima kamen u bubregu, saznaje Kurir.

Dok se pripremala za emisiju Upoznajte parove, Coka je rekla kako je stomak boli sve intenzivnije, ali i leđa, pa je ubrzo od jezivih bolova završila na podu.

foto: Privatna arhiva/ Kurir

- Ceo dan je imala mučnine i bolove. Plakala je, bol je bio sve jači, a cimeri i Lakić su pokušali da je smire. U jednom trenutku je pala na pod i počela da plače i vrišti. Nastala je prava panika u vili, ukućani su joj prilazili, ali niko nije znao kako da joj pomogne - kaže izvor iz produkcije, koja je odmah reagovala i pomogla Tasićevoj.

- Producenti su odmah sišli u vilu kako bi Coku odveli u bolnicu, a prizor koji su zatekli bio je jeziv. Jadna devojka se valjala po podu, urlala i ponavljala: "Umreću, pomozite mi". Šminka joj je bila razmazana, kosa raščupana, tresla se i jedva smo je stavili u kola. Dozivala je roditelje i konstantno ponavljala kako će umreti i da ovakve bolove nikad nije osetila - kaže izvor i dodaje da je prava drama nastala u bolnici.

foto: Privatna arhiva/ Kurir

- Coka je odmah primljena kod lekara i plačući je molila da joj daju nešto za bolove. Kad su je pregledali, shvatili su da je u pitanju nešto ozbiljno jer je imala temperaturu 39,6 i počela je sve jače da se trese, lice joj je bilo crveno od plakanja. Nakon pregleda doktor je posumnjao da je u pitanju problem s bubrezima, pa ju je poslao na detaljne preglede i ultrazvuk. Ispostavilo se da je u pitanju kamen. Dobila je nešto protiv bolova, doktor joj je prepisao terapiju i strogo mirovanje - priča izvor.

Stručnjaci su joj odobrili povratak u rijaliti, ali uz strogu opreznost.

foto: Printscreen

- Coka se nakon pregleda vratila u Parove, ali joj je naređeno da miruje i da se ne nervira. Treba da pije što više vode, neke čajeve i lekove narednih nedelju dana, pa opet ide na pregled - završava izvor.

Bonus video

Raj na zemlji: Jelena Karleuša s porodicom uživa na OVOJ egzotičnoj destinaciji!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.